⏰ чим замінити томатний соус?
⏰ як замінити лимонну кислоту? Співвідношення при заміні лимонного порошку лимонним соком.
⏰ чим замінити майонез в салатах. Заміна майонезу для крабового салату, оселедця під шубою.
⏰ чому замочують перловку?
⏰ чому замочують квасолю, чи обов'язково потрібно її замочувати?
⏰ чи можна маслюки замочувати на ніч. Чому маслюки не замочують надовго у воді.
⏰ як вибрати закаточную машинку - види і рада
⏰ як згустити варене згущене молоко?
⏰ як зробити заготовки з полуниці на зиму? Всі способи.
⏰ навіщо варять сало?
⏰ що робити, якщо заграв яблучне варення?
⏰ якщо забули Олів'є на столі, що робити? Чи можна його їсти?
⏰ що робити з язиком після варіння. Що готують з язика.
⏰ що робити, якщо мова сильно пахне?
⏰ коли і як чистити мову від шкірки - до варіння або після? Відповідати.
⏰ яловичий язик чорного кольору? Можна його їсти чи ні?
⏰ чому яловичий язик варять цілком.
⏰ як зварити розбите яйце, щоб не витекло і залишилося цілим?
⏰ навіщо в яйця додають оцет-пояснюємо всі можливі цілі
⏰ що робити з яйцями після варіння