⏰ скільки варити Равіолі-рецепт, правила варіння, точний час, в яку воду класти і що зробити, щоб не злиплися

Скільки варити Равіолі?

03:00
Равіолі викласти в каструлю з киплячою водою, довести до кипіння, посолити і варити 3 - 7 хвилин в залежності від начинки. Равіолі з м'ясом - 7 хвилин, Равіолі сиром або картоплею - 5 хвилин, равіолі з сиром - 3 хвилини.

равіолі з сиром

продукти
борошно — 500 грам
сир Рікотта — 300 грам
Вода — 125 мілілітрів
куряче яйце — 1 штука
рукола — 1 пучок вагою 70 грам
сіль — половина чайної ложки
Кетчуп або сметана — по 1 столовій ложці на порцію
вершкове масло — по 1 кубику на порцію

Як приготувати равіолі з сиром
1. У миску просіяти борошно, влити воду, розбити яйця, всипати сіль.
2. Замісити туге тісто, скачати в кулю.
3. Готове тісто накрити і залишити на 20 хвилин для настою.
4. Розкачати тісто в пласт товщиною 2-3 міліметри, розрізати на 2 прямокутника.
5. Рукколу помити, обсушити і дрібно нарізувати.
6. Рікотту дрібно нарубати.
7. Змішати рікотту з руколою.
8. Викласти на першу частину тіста по 1 чайній ложці рікотти з руколою, в відступах 1,5-2 сантиметри один від одного.
9. Накрити зверху другою частиною тіста, трохи притиснути, щоб пласти тіста злиплися між собою.
10. Розрізати ножем на окремі прямокутні Равіолі.
11. По краю кожну з равіолі прим'яти виделкою.
12. Розігріти воду в каструлі (на дану кількість Равіолі — 1,5 літра води).
13. Після закипання додати в каструлю Равіолі, варити 3 хвилини.
подавати равіолі з томатним соусом і сметаною, викласти зверху шматочок вершкового масла.

Начинки для равіолі

на 1 кілограм Равіолі

грибна начинка для равіолі
200 грам печериць помити, обсушити і дрібно нарізувати. 1 голову ріпчастої цибулі очистити від лушпиння, дрібно нарубати. Розігріти сковорідку, розтопити кубик вершкового масла, викласти цибулю, через 3 хвилини смаження — печериці. Смажити 10 хвилин. Равіолі з такою начинкою варити 5 хвилин.

сирна начинка з куркою для равіолі
200 грам курячого фаршу віджати від зайвої рідини, вмішати в нього 150 грам тертого сиру Пармезан. Равіолі з такою начинкою варити 7 хвилин.

Начинка з креветок для равіолі
200 грам очищених креветок дрібно нарізати. 100 грам овечого сиру дрібно покришити. Пучок петрушки вимити, дрібно нарубати. З половинки лимона вичавити лимонний сік. Змішати продукти, досолити за смаком. Додати італійські приправи і перемішати. Равіолі з начинкою з креветок варити в каструлі 3 хвилини.

Начинка з гарбуза для равіолі
1 кілограм гарбуза розрізати навпіл, викласти на деко і запекти протягом 20 хвилин в духовці при температурі 200 градусів. Ложкою викласти м'ясисту частину гарбуза в миску, посипати 50 грам тертого сиру Пармезан, дрібкою мускатного горіха, сіллю, розкришеним мигдальним печивом (50 грам). Добре перемішати. Варити равіолі з гарбузовою начинкою 3 хвилини.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?