⏰ як варити вишневий суп.

Скільки варити вишневий суп?

10:00
Вишневий суп варити 50 хвилин.

Як варити суп з вишні з рисом

продукти
Рис — 200 грам
заморожена вишня (без кісточок) — 400 грам
крохмаль — столова ложка
цукор — півсклянки
збиті вершки — 50 мілілітрів
сіль — пів чайної ложки

як варити вишнево-кисільний суп
1. Рис помити в теплій воді.
2. Налити в каструлю воду — 600 мілілітрів, додати сіль, рис, помістити на конфорку на середній вогонь, дати закипіти, готувати 15 хвилин — вода повинна випаруватися.
3. Вишню розморозити.
4. В окрему каструлю влити 1,5 літра води, покласти в неї розморожену вишню, помістити на конфорку на середній вогонь, дочекатися закипання.
5. Всипати в каструлю з вишнею цукор, готувати 20 хвилин.
6. У чашку налити третину склянки холодної води, всипати крохмаль, змішати.
7. Розведений крохмаль покласти в вишневий компот, дочекатися закипання, прибрати з конфорки. Остудивши.
8. Розкласти по тарілках рис і залити його охолодженим вишневим компотом.
9. Прикрасити вишневий суп збитими вершками.

Вишневий угорський суп

продукти
Вишня (свіжа, заморожена або консервована, без кісточок) — 1 кілограм
цукор — 200 грам
кориця — 2 палички
сухе червоне вино — 500 мілілітрів
мигдальна есенція — кілька крапель
вершки (10% жирності) — 250 мілілітрів
Сметана (або крем-фреш) — 250 мілілітрів

як варити вишневий угорський суп
1. Налити в каструлю 250 мілілітрів води, вино, покласти вишню, цукор, палички кориці, помістити на конфорку на середній вогонь, дати закипіти.
2. Зменшити вогонь до тихого, варити 30 хвилин.
3. Прибрати каструлю з конфорки, влити в неї мигдальну есенцію.
4. У чашці змішати вершки і сметану.
5. У каструлю з вишневим компотом додати сметанно-вершкову масу, перемішати.
6. Суп подавати охолодженим.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?