⏰ рецепти супу з арахісу, вегетаріанський і м'ясної.

Скільки варити арахісовий суп?

10:00
варити арахісовий суп потрібно 1-1, 5 години в залежності від обраної рецептури.

Як варити арахісовий суп

продукти
арахіс сирої — 300 грам
курячий бульйон — 1 літр
смажений арахіс — 150 грам
селера — 2 стебла
цибуля ріпчаста — 2 маленькі цибулини
Молоко — 220 мілілітрів
вершки — 1 стакан
борошно — половина склянки
масло арахісове несолоне — 100 грам
Петрушка — 100 грам
зелена цибуля — 100 грам

Як варити арахісовий суп
1. Сирий арахіс почистити і перемолоти в ступці, за допомогою ножа або блендера.
2. Нарізати маленькими кубиками два стебла селери.
3. Цибулю почистити від шкірки і нарізати.
4. Нагріти глибоку сковороду, розтопити в ній 100 грам арахісового масла і обсмажити в ньому нарізані овочі.
5. У глибокій ємності змішати 200 мілілітрів холодного молока з просіяного через сито борошном, інтенсивно збиваючи вінчиком таким чином, щоб уникнути появи грудочок.
6. Дочекатися, коли курячий бульйон закипить, і додати до нього зажарку з овочів. Томити суп на слабкому вогні шість хвилин.
7. Додати вогонь. Активно помішуючи суп, влити в нього молочну суміш, після цього додати подрібнений арахіс.
8. Уварювати суп на слабкому вогні п'ятнадцять хвилин, регулярно помішуючи.
9. Кожну порцію готового супу прикрасити смаженим арахісом і зеленню, додати вершки за смаком.

Як варити вегетаріанський арахісовий суп

продукти
арахіс сирої — 2 склянки
помідори — 1 кілограм
Куркума — половина чайної ложки
чебрець — 1 чайна ложка
Асафетида — половина чайної ложки
перець чорний — 3 грами
сіль — 7 грам
вершкове масло — 10 грам

як варити арахісовий суп
1. Арахіс почистити, замочити на 6 годин у холодній воді.
2. Помідори обдати окропом, пододать півхвилини і очистити від шкірки.
3. Нарізати помідори кубиками, викласти в каструльку і поставити на тихий вогонь.
4. Гасити помідори півгодини, регулярно помішуючи.
5. Тушковані помідори подрібнити в блендері.
6. Злити воду з горіхів.
7. Налити в дволітрову каструлю 1,5 літра води, покласти в неї горіхи і варити їх на помірному вогні 1 годину поки не стануть м'якими.
8. Зменшити вогонь, додати в каструлю до арахісу помідори, спеції і масло, томити суп ще півгодини.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?