⏰ скільки варити рибу аргентину-рецепт, нюанси варіння, зручний таймер і способи зварити в каструлі, мультиварці і пароварці

Скільки варити рибу?

30:00
Вариться 30 хвилин після закипання. Нарізану шматками аргентину варити 20 хвилин.

Як варити аргентину

знадобляться — аргентина, вода, сіль, зелень і спеції за смаком

1. Аргентину вимити і випатрати, розрізати на великі шматки.
2. Викласти в холодну воду, додати сіль, перець і лаврове листя за смаком.
3. Поставити каструлю на вогонь, варити 30 хвилин.

Як варити рибний суп з Аргентини

продукти
Аргентина — 350 грам
картопля — 600 грам
морква — 1 штука
ріпчаста цибуля — 1 штука
Петрушка — 2 кореня
Жир — 1 столова ложка
чорний і запашний перець — по 3 горошини
лавровий лист — 2 листочка
Зелень (селера, петрушка) і сіль — за смаком

як зварити суп з Аргентини
1. Рибу помити, очистити від луски за допомогою ножа або чистилки, зробити надріз уздовж живота і вийняти нутрощі, розрізати рибу поперек на 5-6 шматочків.
2. Помити, очистити і порізати великими кубиками картоплю.
3. Помити, очистити і порізати невеликими кубиками моркву і коріння петрушки.
4. Помити, очистити і нашаткувати цибулю.
5. Покласти порізані овочі в киплячу воду і проварювати протягом 20-ти хвилин.
6. Додати до варених овочів шматочки риби, спеції і сіль і залишити на плиті ще на півгодини.
7. Заправити готовий суп жиром.
8. Зелень додати після подачі страви до столу прямо в тарілку.

як приготувати аргентину з овочами

продукти
Аргентина (філе) — 550 грам
морква (Середня) — 2 штуки
білий лук (великий) — 1 штука
корінь петрушки — 50 грам
Томатна паста — 1 столова ложка
соняшникова олія — 2 столових ложки
оцет 3% — 2 столових ложки
цукровий пісок — 1 чайна ложка
сіль кам'яна — за смаком

підготовка продуктів
1. 550 грам філе Аргентини розморозити при кімнатній температурі, швидко промити і порізати на рівні за розміром шматки.
2. Кожен шматок посипати злегка сіллю і залишити на кілька хвилин помаринуватися.
3. В цей час очистити від лушпиння велику цибулину і дрібно порізати.
4. Помити і очистити від шкірки 50 грам петрушки (корінь) і 2 середніх моркви, нашаткувати коренеплоди.
5. Для соусу розвести в склянці до однорідної маси 2 столових ложки слабкого розчину оцтової кислоти (3%), чайну ложку цукрового піску і столову ложку томатної пасти.

як готувати аргентину з овочами в каструлі
1. Укласти в товстостінну каструлю шарами шматки Аргентини, нашатковані петрушку, цибулю, моркву, полити 2 столовими ложками соняшникової олії і соусом.
2. Каструлю накрити кришкою і поставити на тихий вогонь приблизно на годину. Ваша аргентина готова!

як готувати аргентину з овочами в мультиварці
1. Скласти шарами в чашу мультиварки шматки, нашатковані петрушку, цибулю, моркву і полити 2 столовими ложками соняшникової олії і соусом.
2. Встановити режим « гасіння» і варити страву 45 хвилин. Гарячу рибу відразу розкладати по тарілках і подавати до столу!

Фкуснофакти

— Аргентина має витягнуте тіло , покрите великою лускою, і сплющене з боків. Максимальна довжина риби становить 60 сантиметрів, а маса всього близько півкілограма. Таких розмірів аргентина досягає тільки до 25 років. На відміну від тулуба, голова цього виду риб порівняно невелика, при цьому у них досить великі очі. Ще одна відмінна риса — нижня щелепа злегка видається вперед.

— основне місце проживання — води Атлантичного океану, від Ірландії до північних Норвезьких регіонів, помірні і північні води Індійського і Тихого океанів. Аргентина воліє жити на великій глибині від 20 метрів до кілометра, у піщаного або мулистого дна, але для улову оптимальніше всього є глибина 30-100 метрів.

— за сріблястий колір луски з золотистим відливом аргентину часто називають сріблянкою і золотою корюшкою.

— філе Аргентини цінують за особливу соковитість і ніжність. Дуже смачною вважається сушена і смажена аргентина. Однак риба має специфічний запах, що нагадує свіжі огірки. З цієї причини деякі вважають за краще збризкувати тушку оцтовою кислотою або соком лимона, для того щоб його відбити.

— у 100 грамах вареної Аргентини міститься 88 ккал , в смаженій на олії рибі — більше 130.

— в процесі оброблення необхідно видалити з очеревини чорну слиз, щоб не зіпсувати смак страви. Після цього аргентину промивають і обробляють. Для цього необхідно постелити плівку на робочу поверхню, очистити рибу від луски, вийняти нутрощі і ще раз промити.

Як приготувати аргентину з томатами

продукти
Аргентина — 1 кілограм
Томат — 2 штуки
Лук — 2 штуки
борошно — 2 столових ложки
Гірчиця — 1 столова ложка
сіль, запашний мелений перець — за смаком
рослинна олія — 2 столових ложки
Сметана — 4 столових ложки

підготовка продуктів
1. Розрізати тушки на порційні шматки, посипати перцем і обваляти в тарілці з 2 столовими ложками борошна.
2. Розжарити сковороду з 2 столовими ложками рослинного масла і обсмажити рибу на сильному вогні з двох сторін по 3 хвилини.
3. Очистити 2 цибулини від лушпиння, порізати кільцями і обсмажити.
4. Промити під струменем води 2 томата і нарізати кружечками.
5. Розмішати столову ложку гірчиці в склянці з 4 столовими ложками води.

як зварити аргентину з томатами в каструлі
1. У товстостінну каструлю укласти обсмажену рибу і цибулю, нарізані томати і полити зверху гірчицею.
2. Поставити на повільний вогонь, закрити кришкою і готувати 20 хвилин.
3. Для соусу після закінчення варіння злити в окрему каструлю рідина з під риби, додати в неї протерті через сито варені овочі, 2 столових ложки злегка обсмаженої на сковороді борошна, сіль і заправити 4 столовими ложками сметани. Отриману суміш кип'ятити 3-4 хвилини.

як зварити аргентину з томатами в мультиварці
1. У чашу мультиварки укласти обсмажену рибу і цибулю, нарізані томати і полити гірчицею.
2. Включити режим « гасіння» і готувати 15 хвилин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?