⏰ як варити кабачкову кашу на молоці і воді, дітям і дорослим, в'язкі і розсипчасті. Рецепт і точні пропорції

Скільки варити кабачкову кашу?

20:00
Кабачкову кашу варити 15-30 хвилин в залежності від рецептури, загальний час приготування - 40 хвилин.

Як варити кабачкову кашу дітям

Продукти
Кабачки — 1 штука
Вода — 1 стакан
Молоко — 1,5 склянки
цукор — 1 столова ложка

Як варити кашу з кабачків
1. Кабачок очистити від шкірки і насіння, нарізати кружечками завтовшки 2 сантиметри.
2. Закип'ятити воду, додати цукор.
3. Викласти кабачки.
4. Варити кабачки 10 хвилин, злити воду.
5. Подрібнити кабачки за допомогою міксера.
6. Додати молоко і варити кашу 20 хвилин на тихому вогні.

Як варити кабачкову кашу з манкою

продукти
Кабачок — 1 штука
манна крупа — 1 столова ложка
цукор — 1 столова ложка
жовтки курячих яєць — 2 штуки
Молоко — 1 стакан

Як варити кашу з кабачків з манкою
1. Кабачок очистити і нарізати кубиками стороною 1 сантиметр.
2. Молоко налити в банку, додати жовтки, цукор і манку.
3. У молочну суміш викласти кабачки.
4. У каструлю налити 2 склянки води, на дно покласти рушник, зверху банку з майбутньою кабачкової кашею.
5. Варити кашу 30 хвилин.

подивіться загальні правила, Як варити кабачки .

Молочна каша з кабачків з рисом

продукти
Рис — половина склянки
Вода — 1 стакан
Молоко — 1 стакан
Кабачок — 1 середнього розміру
вершкове масло — кубик стороною 3 сантиметри
сіль — 1 чайна ложка

як варити кабачково-рисову кашу
1. Кабачки помити і очистити, потерти на дрібній тертці.
2. Рис промити.
3. Всипати рис в каструлю, залити склянкою води, додати сіль і поставити каструлю на вогонь.
4. Довести воду до кипіння, додати кабачки і молоко, варити 15 хвилин.
5. Наполягати кашу 20 хвилин під кришкою, потім перемішати з додаванням олії.

поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 1 з 5 )
Сколько варить?