⏰ як виготовити грудинку в цибулинні в домашніх умовах - скільки варити, який потрібен інвентар і приправи, які пропорції використовувати

Скільки варити грудинку в цибулинні?

00:00
Свинячу грудинку в цибулинні варити 45 хвилин, потім на 12 годин залишити в холодному місці.

в мультиварці грудинку в цибулинні варити 1 годину на режимі "Гасіння", потім настоювати 12 годин.

Як приготувати грудинку в цибулинні

Продукти
свиняча грудинка — 1 кілограм
цибулиння — 3-4 жмені
часник — 3 зубці
сіль — 4 столових ложки
перець червоний мелений — 2 чайних ложки

як варити свинячу грудинку в цибулинні
1. Лушпиння цибулі помити, дати стекти воді, викласти в каструлю.
2. Викласти в каструлю грудинку, залити в каструлю води так, щоб вода тільки покривала грудинку.
3. Поставити каструлю з водою і цибулевим лушпинням на вогонь.
4. Додати у воду сіль і розмішати.
5. Коли вода закипить, додати м'ясо.
6. Варити грудинку в цибулинні 45 хвилин під кришкою, потім залишити на 10-12 годин.
7. Посипати грудинку, зварену в цибулинні, подрібненим часником і червоним перцем.

Як варити свинячу грудинку в мультиварці
1. Викласти в чашу мультиварки 2 жмені цибулиння.
2. Викласти на лушпиння грудинку, зверху викласти лушпиння, що залишилося.
3. Закип'ятити воду, розчинити в ній воду.
4. Воду влити в ємність мультиварки — так, щоб вона повністю покрила грудинку.
4. Налаштувати мультиварку на режим « гасіння», варити грудинку 1 годину.
5. Залишити грудинку в мультиварці на 12 годин.
6. Викласти грудинку з мультиварки, обсушити, натерти спеціями.

витримати грудинку півгодини в холодильнику, щоб застиг сік. Подавати варену грудинку, порізавши на скибочки, з хлібом, гірчицею і задоволенням!

Як приготувати гостру грудинку в цибулинні

продукти
свиняча грудинка — 1 кілограм
цибулиння — 3-4 жмені
цукор — 2 столові ложки
сіль — 200 грам
чорний або червоний мелений перець — 2 чайних ложки
Коріандр — 1 чайна ложка
лавровий лист — 3 листа
окріп — 1 літр
часник — 3 зубці

як зварити гостру грудинку в цибулинні
1. Промиту лушпиння цибулі викласти в каструлю.
2. Очистити часник і розрізати кожен зубець на 3 пелюстки, грудинку нашпигувати часником.
3. Викласти в каструлю грудинку, залити водою і поставити на вогонь.
4. Додати у воду сіль, цукор, коріандр, лаврушку.
5. Варити грудинку 30 хвилин після закипання води.
6. Настояти грудинку протягом 12 годин.
7. Натерти грудинку чорним і червоним меленим перцем.

як приготувати гостру грудинку в мультиварці
1. Лушпиння цибулі промити, дати стекти воді і викласти половину лушпиння в чашу мультиварки.
2. На лушпиння викласти нашпиговане часником сало, лаврушку, і знову шар лушпиння.
3. В окропі розчинити сіль і цукор, влити в мультиварку так, щоб грудинка була покрита рідиною.
4. Налаштувати мультиварку на режим « гасіння», варити 1 годину.
5. Залишити грудинку в маринаді на 10-12 годин.
6. Обсушити грудинку і натерти меленим перцем, прибрати в холодильник на півгодини.

ваша гостра грудинка в цибулинні готова! Подавати на тарілці з хлібом, гірчицею і задоволенням!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?