⏰ Як варити заморожені гриби-скільки варити перед смаженням і до готовності?

Скільки варити заморожені гриби?

10:00
заморожені гриби слід варити 15-20 хвилин на тихому вогні під кришкою, попередньо розморозивши. Це стосується будь-яких заморожених грибів: опеньків, лисичок, печериць і т. д.

Як варити заморожені гриби

знадобляться — гриби заморожені, вода, сіль

1. Гриби трохи розтрусити в пакеті, розморозити в холодильнику (повільно), при кімнатній температурі (швидко), поклавши пакет із замороженими грибами в теплу воду (швидко) або в мікрохвильовці (дуже швидко).
2. Закип'ятити воду (на склянку заморожених грибів стакан води), підсолити — на велику каструлю ложку солі.
3. Заморожені опеньки, лисички і печериці можуть бути цілими, тому їх слід нарізати і помити. Лісові гриби, як правило, вже нарізані: їх просто викласти в воду.
4. Варити опеньки, лисички або печериці 15 хвилин.
5. Заморожені магазинні гриби варити 25 хвилин.
6. Заморожені самостійно без попередньої варіння гриби варити 30 хвилин.

як заморожувати гриби (простий рецепт)

для заморожування придатні тільки свіжі здорові гриби. Свіжі гриби порізати пластинками, відварити 5 хвилин. Дати стекти воді, підсушити 10-20 хвилин, укласти в поліетиленові пакети рівними шарами, покласти в морозилку з температурою -18 градусів. Ваші заморожені гриби через добу — точно готові.

Крем-суп із заморожених білих грибів

на каструлю 3 літри
продукти
заморожені білі гриби — півкіло
картопля — 3 невеликих
Перловка — половина склянки
ріпчаста цибуля — 1 голова
морква — 1 невелика
Петрушка — половина пучка
чорний мелений перець — 1 чайна ложка
сіль — 1 столова ложка

як варити суп із заморожених білих грибів
1. Півсклянки перловки всипати в сито і промити.
2. Замочити перловку на 3-4 години в холодній воді.
3. Влити в каструлю 2 літри води, поставити на вогонь.
4. Заморожені білі гриби, не розморожуючи, викласти в каструлю.
5. Всипати в каструлю набряклу перловку.
6. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
7. Морква очистити від шкірки, відрізати кореневище, натерти на крупній тертці.
8. Розігріти сковорідку на середньому вогні протягом 1 хвилини, налити олію.
9. Викласти на сковорідку цибулю, смажити його 5 хвилин.
10. Викласти на сковорідку моркву, смажити ще 5 хвилин.
11. Картоплю очистити і нарізати кубиками 1,5 сантиметра.
12. Викласти картоплю в каструлю.
13. Через 15 хвилин викласти в каструлю смажені цибулю і моркву.
14. Посолити і поперчити суп.
15. Петрушку помити, обсушити і дрібно нарізувати.
16. Варити суп 5 хвилин, потім настояти протягом півгодини.
подавати суп із заморожених білих грибів, посипавши петрушкою.

варимо суп із заморожених грибів

продукти для приготування супу із заморожених грибів
гриби заморожені — 1 пачка (опеньки)
картопля — 2 великі або 3 середні картоплини
морква — 1 не велика
Цибуля ріпчаста — 1 голова
рослинна олія — 2 столові ложки
сіль, перець — за смаком

Рецепт приготування супу із заморожених грибів
1. Заморожені гриби розморозити, добре промити під холодною водою.
2. Промиті гриби викласти в каструлю, залити холодною водою і поставити на вогонь.
3. Варити гриби на тихому вогні під кришкою, регулярно знімаючи піну.
4. Цибулю порізати, моркву натерти на крупній тертці, викласти на розпечену сковороду смажитися 5-7 хвилин.
5. Картоплю промити, почистити, порізати кубиками стороною 1 сантиметр, додати в каструлю до грибів.
6. Потім в суп додати обсмажені цибулю і моркву.
7. Варити суп із замороженими грибами 15 хвилин, настоювати ще 15 хвилин. Подавати з зеленою цибулею і м'яким хлібом.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?