⏰ як варити фарш і тефтелі з фаршу. Як варити тефтелі з фаршу.

Скільки варити фарш?

45:00
Яловичий або свинячий фарш варити 45 хвилин . Курячий фарш або фарш індички вариться 30 хвилин . Для того, щоб приготувати фарш з м'яса, необхідно спочатку зварити м'ясо , а потім прокрутити його через м'ясорубку.

тефтелі варити 20 хвилин.

як варити котлети на пару

що потрібно для приготування котлет на пару
Фарш яловичий / свинячий — 500 грам
куряче яйце — 1 штука
хліб — одна чверть батона білого хліба
Молоко — 1 стакан
картопля — 1 середня картопля
Цибуля ріпчаста — 1 голова
сіль і перець — за смаком

як зварити котлети на пару
хліб розділити на шматочки і замочити в молоці. Фарш викласти в миску, додати хлібно-молочні м'якушки, яйце, терту картоплю і дрібно-дрібно порубану цибулю. Посолити і поперчити, добре перемішати. Зліпити котлети, викласти в пароварку одним шаром. Варити в пароварці 25 хвилин.

Пароварку можна замінити каструлькою з окропом і друшляком, на який викласти котлети.

що приготувати з вареного фаршу

з вареним фаршем роблять картопляні зрази, бутерброди, зварений фарш відмінно йде, обсмажений з вареними макаронами а так само подається з картопляним пюре.

з фаршу готують тефтелі і фрикадельки, які потім варять і тушкують.

Як зварити суп з фрикадельками

продукти
картопля — 2 великі або 3 середні
цибуля — 50 грам / половинка дрібної цибулини
морква — 1 середнього розміру
солодкий перець — половинка
Рис — 3 столові ложки сирої крупи
часник — 2 зубчики
сіль і перець — за смаком
для фрикадельок:
Фарш — 300 грам
цибуля — 50 грам / половина дрібної цибулини
сіль і перець — за смаком
білий хліб — 2 скибочки

приготування супу з фрикадельками і рисом
на каструлю 4 літри:
картоплю помити, почистити, нарізувати невеликими кубиками. Моркву порізати напівкружками, цибулю дрібно порізати. Нарізати болгарський перець.
приготувати фарш для фрикадельок: фарш добре перемішати з очищеним і дрібно нарізаною цибулею (можна натерти цибулю на тертці), додати розмочений у воді хліб, сіль і перець, і добре перемішувати 7 хвилин.
у каструлю з 3 літрами окропу додати цибулю, моркву і перець. З фаршу зліпити невеликі (приблизно 2 сантиметри) кульки, кожну кидати прямо в суп. Потім суп з фрикадельками посолити і поперчити. Додати рис і варити до готовності суп з фрикадельками до готовності рису.
подавати суп зі сметаною і зеленню.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?