⏰ як приготувати глазур з шоколаду, какао, крохмалю.

Скільки варити глазур?

00:10
Цукор подрібнити в пудру (наприклад, в кавомолці). Вершки влити в невелику каструльку і поставити на тихий вогонь. Змішати пудру з крохмалем і ваніліном. Вершки, як тільки закиплять, зняти з вогню. Постійно перемішуючи вершки, тонкою цівкою всипати до них крохмаль, ванілін і цукрову пудру. Заважати суміш хвилину до бажаної консистенції. Коли глазур злегка остудити, полити глазур'ю випічку.

Як варити глазур зі згущеного молока

Продукти
згущене молоко — половина банки
Какао — 2 столових ложки
вершкове масло — кубик стороною 1 сантиметр
Шоколад — 2 кубика

Як варити глазур зі згущеного молока
1. Влити згущене молоко в каструльку, посипати какао-порошком і тертим шоколадом, перемішати.
2. Поставити каструльку на тихий вогонь і варити, постійно помішуючи.
3. Після закипання почекати 1 хвилину і вимкнути глазур.
4. Як тільки глазур стане теплою, полити нею випічку.

як варити шоколадну глазур

продукти
Какао-порошок — від 1 столової ложки (м'який смак) до 2 (насичений шоколадний смак)
цукрова пудра — 6 столових ложок
Молоко — 3 столових ложки
вершкове масло — 50 грам (кубик стороною 3 сантиметри)

Як варити шоколадну глазур
1. Цукрову пудру всипати в каструльку, додати порошок какао і перемішати.
2. Влити воду, перемішати.
3. Поставити каструльку на тихий вогонь і довести до кипіння при постійному помішуванні.
4. Як тільки глазур почне пінитися, почекати 20 секунд і вимкнути вогонь.
5. Додати в глазур вершкове масло і збити міксером.
6. Полити глазур'ю випічку або тістечко.

Як варити цукрову глазур

продукти
цукор — 300 грам
крохмаль картопляний — 2 чайних ложки
ванілін — на кінчику ножа
вершки 10% — 8 столових ложкек

як варити глазур
1. Цукор подрібнити в пудру (наприклад, в кавомолці).
2. Вершки влити в невелику каструльку і поставити на тихий вогонь.
3. Змішати пудру з крохмалем і ваніліном.
4. Вершки, як тільки закиплять, зняти з вогню.
5. Постійно перемішуючи вершки, тонкою цівкою всипати до них крохмаль, ванілін і цукрову пудру.
6. Заважати суміш хвилину до бажаної консистенції.
коли глазур злегка остудити, полити глазур'ю випічку.

Фкуснофакти

— глазур у міру охолодження стає все густішим і густішим, тому випічку нею варто поливати відразу ж, як випічка остудиться до теплої температури. Занадто гарячу глазур теж не рекомендується використовувати, тому що вона буде розтікатися по випічці.

— якщо глазур охолола і ви не встигли її використовувати, на маленькому вогні можна знову розтопити глазур.

— зверху глазур можна посипати подрібненими горішками, кольоровий крихтою і крихтою від випічки.

— Глазур'ю поливають пироги, торти, печива, пряники, пончики.

— за смаком, можна додати в глазур сметану, фруктовий або ягідний сік, вершкове масло. А якщо при цьому глазур стане занадто рідкою, досить додати цукрової пудри і розчинити її в глазурі.

— щоб какао при варінні глазурі легше розмішувалося з водою або вершками, необхідно їх попередньо перемішати з цукровою пудрою.

— глазур можна додатково прикрасити, якщо полити її цівкою розтопленого білого або темного шоколаду.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?