Як варити вершковий суп з черемші
Продукти
Черемша — 1 пучок
курячий бульйон — 0,75 літра
вершки — 0,25 літра
ріпчаста цибуля — 1 штука
вершкове масло — 25 грам
борошно — 25 грам
сіль і мелений білий перець — за смаком
як зварити суп з черемші
1. Нарізати черемшу дрібними кружечками, для супу залишити тільки 5 столових ложок.
2. Очистити і нарізати цибулю дрібними кубиками.
3. У розігрітому сотейнику розтопити масло і додати цибулю.
4. Обсмажити цибулю до золотистого кольору.
5. Додати борошно, і обсмажити цибулю з борошном ще 1 хвилину.
6. Порційно влити бульйон, розбиваючи утворюються грудки.
7. Залити в сотейник половину вершків і додати черемшу.
8. Довести суміш до кипіння і варити 10 хвилин.
9. Зняти з вогню, подрібнити суміш блендером, посолити, поперчити.
10. Трохи збити вершки, що залишилися і додати в суп.
ваш суп з черемші зварений!