⏰ скільки варити корюшка-рецепт, нюанси варіння, зручний таймер і способи зварити в каструлі, мультиварці і пароварці

Скільки варити корюшку?

05:00
Корюшку варять 5 хвилин.

в пароварці корюшку варити 10 хвилин.

Як варити корюшку

продукти Корюшка — 500 грам цибуля ріпчаста — 1 невелика голова лавровий лист — 2 листочка перець — 3-4 горошини сіль — за смаком приготування корюшки з приправами 1. Корюшку промити, очистити, відрізати голови, натерти сіллю, залишити на 1 година . 2. Поставити воду кип'ятити, додати голову очищеного лука, лавровий лист, перець і сіль. 3. Варити 5 хвилин, викласти на блюдо, полити бульйоном. Подавати варену корюшку з хріном, сметанним соусом або гірчицею.

Фкуснофакти

калорійність корюшки — 86 ккал/100 грам. — термін зберігання відвареної корюшки — 3 дні в холодильнику. — Корюшка — рибний знак Пітера. C 2002 року з'явилася традиція, коли корюшка проходить через Фінську затоку, в місті влаштовуються дні корюшки, коли рибалки збираються для лову саме цієї риби (і за кілька днів добувають кілька тонн корюшки) і в місті влаштовують масові кулінарні бої і Рибні ярмарки. ДО РЕЧІ, Петро I називав корюшку ЦАР-рибою. :-) Сезон корюшки — з кінця березня до початку червня. — вартість замороженої корюшки — від 200 грн./ 1 кілограм (дані на Червень 2020 року), в сезон свіжа корюшка коштує до 150 грн. — як чистити корюшку: рибу поскоблить від хвоста до голови ножем, щоб відокремити луску. Надрізати рибу уздовж черева від хвоста до голови, видалити нутрощі, відрізати голову і ретельно промити рибу під холодною водою. — при смаженні дрібну корюшку (до 10 сантиметрів) не потрошать, смажать цілком з головою протягом 5 хвилин з кожного боку на середньому вогні без кришки. — свіжа корюшка має огірковий запах . — вибирати корюшку слід, звертаючи увагу на ряди лусочок — риба повинна бути гладка і блискуча, пружна на дотик, зі світлими і прозорими очима, без пошкоджень.

як замаринувати корюшку

продукти Корюшка — 500 грам морква — 2 штуки цибуля — 1 голова борошно — 3 столові ложки з гіркою соняшникова олія — 3 столові ложки для маринаду : половина столової ложки цукру, 1 столова ложка солі, 5 столових ложок оцту 9%, перець горошком, 1 лавровий лист, 4 гвоздики. Як маринувати корюшку 1. Корюшку помити, очистити, відрізати голови, обваляти в борошні і обсмажити з обох сторін по 2 хвилини. 2. Скласти корюшку в стерилізовані банки. 3. Почистити і порізати цибулю (кільцями) і моркву (півкільцями), скласти в банку до корюшки. 4. Пряна суміш для маринування корюшки: закип'ятити 0,5 літр води з цукром, сіллю, прянощами і оцтом. 5. Маринад залити в банки доверху і закрити на добу. Через добу маринована корюшка готова і готова, особливо для подачі до пива. :-)

Рецепт маринованої корюшки по-японськи

продукти Корюшка — 500 грам крохмаль картопляний рослинна олія перець — 3 горошини цибуля 1 шт. для маринаду : оцет 9% — 3 столові ложки соєвий солодкий соус — 3 столові ложки цукор — 3 столові ложки Вода — 100 мл маринування корюшки по-японськи 1. Очистити, помити і обсушити корюшку. 2. Інгредієнти, призначені для маринаду, довести до кипіння під кришкою. 3. Цибулю почистити і дрібно порізати, обсмажити з мінімальним додаванням олії, додати до маринаду. 4. Корюшку обваляти в крохмалі, запікати в духовці при 170 градусів 7 хвилин. 5. Потім викласти в маринад, маринувати 2 години.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?