⏰ Суп з плавлених сирків-добірка рецептів швидких супів з плавлених сирків.

Скільки варити суп з сирками?

10:00
Суп з плавленими сирками варити 20-40 хвилин в залежності від рецептури.

Як варити суп з сирків з куркою

швидкий спосіб на 2-літрову каструлю
Продукти
плавлені сирки — 5 трикутників
курка — 1 стегно (для поживного супу) або 1 філе (для дієтичного супу)
Вода — 1 літр
картопля — 2 штуки
морква — 1 штука
ріпчаста цибуля — 1 голова
чорний мелений перець — половина чайної ложки
кріп — кілька гілочок
соняшникова олія — 2 столових ложки

як варити суп з сирками і куркою
1. Курку, якщо заморожена, розморозити і вимити.
2. У каструлю налити 1 літр води, викласти курку і поставити каструлю на вогонь.
3. Коли вода закипить, зняти піну і прикрити каструлю кришкою; варити 20 хвилин.
4. Поки вариться курка, почистити і порубати картоплю.
5. Курку виловити з каструлі шумівкою, злегка остудити і відокремити м'ясо і повернути в каструлю.
6. Всипати в бульйон картоплю.
7. Ріпчасту цибулю і моркву очистити і дрібно порубати.
8. Сковорідку поставити на середній вогонь, прогріти 1 хвилину.
9. Налити на сковорідку рослинне масло, викласти цибулю і смажити його, помішуючи 3-4 хвилини.
10. Додати до цибулі моркву, смажити ще 5-7 хвилин.
11. Плавлені сирки очистити від фольги і порізати кожен трикутник на 3-4 частини, всипати в каструлю.
12. Розмішувати суп ополоником 2-3 хвилини, щоб сирки повністю розплавилися.
13. Додати в суп зажарку, довести до кипіння, варити 5 хвилин.
14. Кріп помити, обсушити, стрясаючи над раковиною, і дрібно нарубати.
15. Подавати суп з сирків гарячим, посипавши зеленню.

Як варити сирний суп з рисом

продукти
на каструлю 2 літри
Рис — 50 грам (1/4 склянки об'ємом 250 мілілітрів)
морква — 1 штука
ріпчаста цибуля — 1 штука
картопля — 2 штуки
плавлений сир — 150 грам
болгарський перець — 1 штука
сіль — 1 чайна ложка
перець — половина чайної ложки
Сухарики — з 5 скибочок білого хліба
кріп — кілька гілочок

як приготувати суп з сирків з рисом
1. Білий хліб порізати кубиками стороною 1-1, 5 сантиметра.
2. Викласти кубики хліба на деко.
3. Духовку включити на 100 градусів, прогріти 5 хвилин.
4. Поставити деко з сухариками в духовку, пекти його 10-15 хвилин, регулярно помішуючи — готові сухарики повинні бути хрусткими і злегка підрум'яненими.
5. У каструлю налити 1 літр води і поставити на вогонь.
6. Всипати в каструлю рис, варити 10 хвилин.
7. Поки вариться рис, почистити і порубати картоплю; додати її до рису.
8. Болгарський перець очистити від плодоніжки і насіння, нарізати тонкими півкільцями.
9. Почистити і дрібно порізати цибулю, почистити і потерти на крупній тертці моркву.
10. Розігріти сковорідку, налити олію і викласти овочі, смажити їх 7-10 хвилин на середньому вогні, помішуючи.
11. Викласти в суп зажарку.
12. Плавлені сирки викласти на дошку і порізати кубиками, потім всипати в суп.
13. Варити суп, помішуючи, 3-5 хвилин, потім спробувати і додати сіль і перець за смаком.
14. Помити, обсушити і порубати кріп.
15. Подавати суп з плавленими сирками, посипавши зеленню і сухариками.

як варити суп з сирками і сьомгою

продукти
на 2,5-літрову каструлю
плавлений сирок — 150 грам
сьомга заморожена — 300 грам
Вода — 1,5 літра
картопля — 5 штук
морква — 1 штука
рослинна олія — 3 столових ложки
ріпчаста цибуля — 1 голова
сіль — 1 чайна ложка
Лимон — кілька тонких кружечків
Петрушка — кілька гілочок
чорний мелений перець — половина чайної ложки

як приготувати суп з сирками і сьомгою
1. Сьомгу розморозити, зрізати шкіру, видалити кістки і промити.
2. Нарізати сьомгу поздовжніми шматочками.
3. Налити в каструлю воду, поставити на вогонь.
3. Картоплю очистити від шкірки, нарізати кубиками стороною 2 сантиметри, висипати в закипілу воду.
4. Моркву і цибулю очистити, цибулю дрібно нарубати, моркву натерти на крупній тертці.
5. Розігріти сковорідку, налити олію і викласти овочі, смажити їх 7-10 хвилин на середньому вогні, помішуючи.
6. Плавлений сир порізати і додати в суп; додати сьомгу, варити при регулярному помішуванні 10 хвилин.
7. Викласти в суп зажарку.
8. Варити суп ще 10 хвилин, накрити кришкою і настояти 10 хвилин.
9. Поки настоюється суп, помити, обсушити і дрібно нарубати петрушку.
10. Подавати суп, посипавши петрушкою, на край тарілки виклавши кружечок лимона.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?