Сколько варить сабджи?

овочеве рагу з кабачками і баклажанами

продукти для приготування
Кабачок — 1 штука
Баклажан — 1 штука
Морква — 1 штука
Болгарський перець зелений — 2 штуки
Помідори — 2 штуки
Картопля — 3 штуки
Зелень петрушки — 1 невеликий пучок
Сіль, спеції — за смаком
Рослинна олія — 3 столові ложки

Як приготувати овочеве рагу
Кабачок і баклажан очистити від шкірки і насіння, порізати полукружочкамі. Моркву почистити і нарізати.
Болгарський перець помити, очистити від насіння і плодоніжки, нарізати смужками. Картоплю почистити і нарізати кубиками
Помідори нарізати кільцями. Овочі викласти в каструлю пароварки, посипати сіллю і спеціями, добре перемішати. варити 25 хвилин.

подавати парове овочеве рагу, посипавши зеленню петрушки. Ідеально овочеве рагу зі сметаною або аджикою.

як варити овочеве рагу на зиму

продукти для рагу
Кабачки — 2 штуки
Баклажани — 2 штуки
Ріпчасту цибулю — 2 голови
Оцет 9% — 2 столові ложки
Болгарський перець — 4 штуки
Цукор — 1 столова ложка
Томатний сік — 1 літр
Рослинна олія — 1 склянка

Як приготувати овочеве рагу
Кабачки і баклажани помити, почистити і порізати кубиками. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно нарізати. Болгарський перець очистити від насіння і плодоніжки і дрібно нарубати.
Томатний сік і масло влити в каструлю і поставити на вогонь. Додати сіль, цукор, спеції, оцет і перемішати. Викласти овочі в томатний сік, варити 30 хвилин на тихому вогні. Гаряче овочеве рагу розкласти по стерилізованим банкам і прибрати заготовку на зберігання.

Почитайте, як варити сабджі — індійське овочеве рагу!

овочеве рагу готувати 1 годину.