⏰ як варити парові котлети в мультиварці, пароварці, каструлі. Як зробити парові котлети.

Скільки варити парові котлети?

40:00
Парові котлети з курячого м'яса варити 25 хвилин . Парові котлети зі свинини або яловичини варити 30 хвилин .

Як варити парові котлети

продукти
яловичина або яловичий фарш — півкіло
білий хліб — 100 грам
Молоко — 100 мілілітрів
вершкове масло — 10 грам
сіль — 1 чайна ложка

Як приготувати котлетний фарш
яловичину нарізати великими шматками, подрібнити за допомогою м'ясорубки і викласти у велику миску.
Хліб розрізати на невеликі шматочки, викласти в миску і залити молоком. Через пару хвилин, коли молоко вбереться, трохи віджати хліб і з'єднати з фаршем. Посолити і ретельно перемішати суміш.

як варити парові котлети в мультиварці
Контейнер пароварки змастити вершковим маслом. Викласти котлети в контейнер пароварки, налити в мультиварку 2 склянки води. Закрити кришкою, налаштувати пароварку на режим «Варка на пару» і час 30 хвилин.

як варити парові котлети в каструлі
у каструлю налити літр води і поставити на вогонь. Парові котлети викласти на змащений вершковим маслом друшляк (або сито) в 1 ряд. Коли вода в каструлі закипить, покласти друшляк на каструлю. Тут важливо, щоб дно друшляка не стосувалося води. Зверху друшляк накрити кришкою. Варити парові котлети 30 хвилин.

Як варити парові котлети в пароварці
в пароварці варити котлети протягом 30-40 хвилин.

поради з приготування парових котлет

на півкіло м'ясного фаршу, можна додати 1 сире куряче яйце, тоді котлети будуть більш повітряними.

курячий фарш для парових котлет

продукти
куряча грудка — 500 грам
білий хліб — 100 грам, або сухарі — 25 грам
яйце — 1 штука
Молоко — приблизно чверть склянки
сіль — 1 чайна ложка
панірувальні сухарі — 2 столові ложки

Як приготувати фарш для курячих котлет на пару
курячу грудку розморозити, якщо заморожена, обсушити, розрізати на кілька частин і пропустити через м'ясорубку. Хліб або сухарі втопити в молоці, пом'яти і викласти з молока.
змішати фарш, хліб, розмочений хліб, сіль і перець. Сформувати котлети, обваляти в панірувальних сухарях і приступити до варіння.

яловичий фарш для парових котлет

продукти
яловичина — 500 грам
хліб — 100 грам, або сухарі — 25 грам
Молоко — 100 мілілітрів
вершкове масло — 20 грам
сіль — 1 чайна ложка

як приготувати фарш для яловичих парових котлет
хліб замочити в молоці, залишити на 5 хвилин. Яловичину розморозити, промити і обсушити. Яловичину і хліб пропустити через м'ясорубку, додати вершкове масло, сіль, добре вимісити. Сформувати котлети і приступити до варіння.

свинячий фарш для парових котлет

продукти
Свинина — 500 грам
вершкове масло — 25 грам
Лук — 1 невелика голова
картопля — 1 штука
сіль — 1 чайна ложка

приготування фаршу для котлет зі свинини на пару
Свинину розморозити, якщо заморожена, промити і обсушити. Цибулину і картоплю очистити. Лук, картоплю і свинину пропустити через м'ясорубку, змішати з вершковим маслом, додати сіль і добре перемішати руками. Сформувати з фаршу котлети і приступити до запікання.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?