⏰ як варити червоний болгарський перець і скільки часу - правильний спосіб простими словами

Скільки варити червоний болгарський перець?

07:00
Червоний болгарський перець варити 7 хвилин . Попередньо очистити перець від насіння і плодоніжки.

варений болгарський перець з яйцями

продукти
болгарський перець — 2 штуки
помідор — 1 штука
куряче яйце — 1 штука
рослинна олія — 3 столові ложки
Петрушка — кілька гілочок
оцет — 1 чайна ложка
сіль — половина чайної ложки

Як варити болгарський перець
1. В курячі яйця зварити , очистити і нарізати поперек кружечками товщиною 0,5 сантиметра.
2. Петрушку помити і обсушити.
3. Помідори помити, обсушити і нарізувати півкільцями.
4. Болгарський перець помити, вирізати плодоніжки і видалити насіння.
5. Нарізати перець тонкими смужками.
6. У каструлю налити воду, поставити на вогонь.
7. У закипілу воду додати сіль, викласти болгарський перець і варити 7 хвилин.
8. Злити воду через друшляк, викласти перець на блюдо, досолити, скропити оцтом і рослинним маслом.
9. Помідори помити, обсушити і нарізувати півкільцями.
10. Викласти помідори, яйця і перець на блюдо, прикрасити петрушкою.
подавати варений болгарський перець з яйцями гарячим.

Як солити болгарський перець

продукти
болгарський перець — 1 кілограм
Вода — 1 літр
сіль — 2 столові ложки
часник — 3 зубці
перець горошком — 3 штуки
смородиновий лист — 2 штуки

як солити болгарський перець
1. Перець вимити й обсушити, наколоти дерев'яною спицею або зубочисткою.
2. Розігріти воду в каструлі, довести до кипіння.
3. У закипілу воду викласти перець, варити 3 хвилини.
4. На дно банок викласти по 1 смородиновому листу.
5. Розкласти варений перець по банках — перці повинні лежати щільно один до одного.
6. Приготувати розчин — всипати в воду сіль, поставити на вогонь і додати спеції, кип'ятити 1 хвилину. 7. Трохи охолодити розсіл.
8. Залити розсолом перець.
9. Банки з перцем закатати і прибрати на зберігання.
солоний перець буде готовий через 2 тижні.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?