⏰ скільки варити пангасіуса-рецепт, нюанси варіння, зручний таймер і способи зварити в каструлі, мультиварці і пароварці

Скільки варити пангасіуса?

10:00
У скипіла в каструлі воду занурте пангасіус або як його ще називають "морський язик". Додайте у воду сіль, спеції і прянощі за смаком. Повторно закип'ятіть воду і варіть рибу ще 15-20 хвилин. Риба звариться швидше, якщо нарізати її порційними шматками. 20 хвилин вариться тушка або напівтушка пангасіуса, а риба нарізана шматками вариться максимум 10 хвилин.

Як варити пангасіуса

продукти
філе пангасіуса — 2 штуки
яблуко — 1 штука
твердий сир — 50 грам
сіль

пангасіус в каструлі
пангасіуса в каструлі варити 20 хвилин. Якщо розрізати філе на шматочки, то швидше — за 10 хвилин.

пангасіус в пароварці
пангасіуса посолити, викласти 1 філе в пароварку. Зверху викласти терте на крупній тертці очищене яблуко і тертий сир. Потім зверху викласти друге філе. В пароварці блюдо варити 40 хвилин.

пангасіус в мультиварці
в мультиварці пангасіус варити 40 хвилин на режимі «випічка».

калорійність пангасіуса — 89 ккал/100 грам.

рибний суп з пангасіуса

продукти
філе пангасіуса — 600 грам
картопля — 4 штуки
морква — 1 штука
Лук — 1 штука
смужки солодкого перцю — кілька штук (за смаком і за бажанням)
Зелень (петрушка, кріп, базилік, зелена цибуля або їх мікс) — за смаком
чорний перець — 5 зерен
запашний перець — 3 зерна
мелена паприка — 1 чайна ложка
сіль — за смаком
рослинна олія — 2 столові ложки

як варити суп з пангасіуса
філе пангасіуса розморозити, вимити. У каструлю налити 2,5 літра води, поставити на вогонь.
філе пангасіуса порізати на невеликі шматочки і покласти в воду. Посоливши. Варити на невеликому вогні, при цьому знімаючи піну. Картоплю очистити, вимити, порізати на невеликі шматочки і додати, коли закипить вода. Через 5 хвилин додати нарізаний смужками солодкий перець. Лук нашаткувати, натерти моркву на крупній тертці. Горошини перців подрібнити. Налити в сковороду олію, додати подрібнений перець, підсмажити протягом 3 хвилин. Додати цибулю і моркву, перемішати, обсмажити все до золотистого кольору. За 5 хвилин до готовності супу додати піджарку і мелену паприку. Через 2 хвилини додати лавровий лист, який необхідно видалити з супу по його готовності. Суп варити 12 хвилин після закипання. Потім зняти суп з вогню і додати подрібнену зелень. Ваш рибний суп з пангасіусом готовий!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?