⏰ як варити нудл суп. Як подавати, як є нудл суп, як приготувати нудл суп з рисовою локшиною.

Скільки варити нудл суп?

10:00
Нудл суп варити 40 хвилин.

Як варити нудл суп

продукти
курячий бульйон — 1,6 літра
курячі гомілки — 4 штуки
світлий соєвий соус — чверть склянки
темний соєвий соус — чверть склянки
рисова локшина — 120 грам
Проростки маша — 300 грам
сушені ягоди годжі — чайна ложка
Коріандр — столова ложка
сушений корінь імбиру — 2-3 пластинки
кориця — паличка
Бадьян — Зірочка
лавровий лист — 4 штуки
зелена цибуля — пол пучка
часник — 3 зубці
чорний перець — за смаком
сіль за смаком

Як варити нудл суп
1. Курячі гомілки промити, залити прохолодною водою, помістити каструлю на конфорку і дати закипіти.
2. Додати в каструлю спеції: ягоди годжі, коріандр, імбир, паличку кориці, зірочку бадьяна, лавровий лист, сіль і тримати півгодини на тихому вогні.
3. Дістати з бульйону курячі гомілки, процідити його і додати світлий і темний соєві соуси.
4. В окремій каструлі закип'ятити літр води, закласти рисову локшину і відварити на сильному вогні за 2-3 хвилини, перекинути в друшляк.
5. Проростки маша залити окропом на одну хвилини, злити воду.
6. Зубці часнику накришити і смажити 3 хвилини на сильному вогні.
7. Розкласти по чашках локшину, проростки маша, курячі гомілки і залити бульйоном.
8. Посипати зверху нарізану зелену цибулю, чорний перець, обсмажений часник.

Фкуснофакти

— Нудл — це локшина з рисового борошна. Один з головних компонентів страв азіатської кухні.

— Нудл суп — суп на основі м'ясного бульйону з рисовою локшиною, овочами, спеціями і шматочками м'яса або морепродуктів. Це головні інгредієнти страви. Додатково можна додавати будь-які овочі, зелень, паростки сої, прощені зерна, ягоди годжі, варене яйце, соєві тюфтельки, спеції.

— Нудл суп — одне з найпоширеніших страв в Таїланді. Його готують у всіх кафе і ресторанах, на ринках, у вуличних пересувних лотках — макашницах.

— Нудл суп називають тайським фаст-фудом. У макашницах його збирають за кілька хвилин прямо при покупцеві.

— бульйон нудл супу їдять ложкою, гущину — паличками.

— приправляють нудл суп цукром, перцем чилі, рибним соусом, зеленою цибулею, обсмаженою часником.

— подають нудл суп зі свининою, куркою або морепродуктами — креветками, кальмарами, рибою.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?