простий суп з ревеню
продукти
Вода — 3 літри
ревінь — 200 грам
Горошок зелений — 200 грам
морква Середня — 2 штуки
яйце — 4 штуки
картопля середній — 6 штук
Петрушка (великий корінь) — 1 штука
Сметана 18% жирності — 7 столових ложок
цибуля зелена — великий пучок
лавровий лист — 3 штуки
перець горошок — 5 штук
кріп — невеликий пучок
сіль — за смаком
підготовка продуктів
1. Промити під проточною водою 6 картоплин, очистити їх від шкірки і нарізати на маленькі кубики.
2. Промити 2 моркви, акуратно очистити їх і нарізати тонкою соломкою.
3. Промити один великий або два середніх кореня петрушки, очистити від шкірки і нарізати тонкою соломкою.
4. Зварити круто 4 яйця і готові яйця залити холодною водою на 8 хвилин.
5. Через 8 хвилин воду з яєць злити, яйця очистити від шкаралупи.
6. У невелику каструлю залити воду і відварити в ній протягом 10 хвилин 200 грам ревеню.
7. Дрібно нарубати пучок зеленої цибулі і пучок кропу.
Як варити суп з ревеню
1. Влити в каструлю 3 літри води і довести до кипіння.
2. Додати 3 лаврових листки і 5 горошин перцю.
3. Коли вогонь закипить, зменшити його до середнього і опустити в каструлю підготовлені овочі: горошок, картопля, морква і петрушку.
4. Зварені черешки ревеню протерти через сито разом з яйцями.
5. Варити суп на середньому вогні приблизно 25 хвилин до м'якості овочів.
6. Додати в суп сіль за смаком.
7. За 3 хвилини до закінчення приготування кинути в суп нарубану зелень кропу і зеленої цибулі.
8. Гарячий суп можна відразу ж подавати до столу, прикрасивши його гілочкою петрушки.
літній суп з ревеню
продукти
Вода — 2 літри
Кабачок — 350 грам
ревінь — 1 стебло
Щавель — 1 пучок
морква — 1 штука
Цибуля ріпчаста — 1 середня головка
картопля — 1 штука
яйце — 3 штуки
підготовка продуктів для супу з ревеню
1. Вимити під проточною водою 1 кабачок, очистити від шкірки і нарізати на кубики.
2. Вимити, очистити і розрізати на кубики 1 картоплину.
3. Очистити моркву, стебло ревеню і дрібно їх нарізати.
4. Промити 1 пучок щавлю.
5. Цибуля ріпчаста очистити від шкірки і дрібно нарізати.
6. Зварити круто 2 яйця і очистити їх від шкаралупи.
як варити суп з ревеню
1. Поставити на великий вогонь каструлю з 2 літрами води.
2. Довести воду до кипіння, після чого вогонь зменшити до середнього.
3. Всипати в воду нарізані моркву, цибулю і картоплину і варити овочі 15 хвилин.
4. Додати дрібно нарізаний кабачок, ревінь і пучок нарізаного щавлю.
5. Суп посолити і варити на середньому вогні ще 15 хвилин.
6. У кожну тарілку з супом опустити по половині звареного круто яйця.