⏰ рецепт супу камджатхан - правила варіння по кроках і секрети смачного супу

Скільки варити камджатхан?

10:00
приготування супу займе 3 години, з них варіння — 1 годину.

Як варити камджатхан

продукти
свинячі реберця з м'ясом — 1 кілограм
картопля — 3 штуки
Цибуля ріпчаста — 1 штука
гриби шиітаке сушені — 2 штуки
Пекінська капуста — 500 грам
Бучу (азіатський лук) — 3 штуки
соєві паростки — 2,5 чашки
Шисо (перилла) — 10 аркушів
зелена цибуля — 2 стебла
часник — 7 зубчиків
червоний стручковий перець сушений — 1 стручок
імбир сушений — 2 столові ложки
Кочукару (мелений червоний перець) — 2 столові ложки
Кочудян (гостра соєва паста) — 1 столова ложка
рибний соус — 3 столові ложки
оцет — 3 столові ложки
Порошок з насіння перилли — 3 столові ложки

Як варити камджатхан
1. Свинячі ребра з м'ясом вимочити в холодній воді 2 години.
2. Видалити насіння з стручкового перцю і порізати його (щоб не обпекти шкіру, рекомендується використовувати поліетиленові рукавички).
3. Цибулину, картоплю і часник почистити, цибулю і картоплю дрібно нарізати, часник потерти на дрібній тертці.
4. Пекінську капусту і листя перилли промити у великій кількості води і порізати
шматочками розміром 3 на 4 сантиметри.
5. Зелений і азіатський цибулю порізати шматочками довжиною 7 сантиметрів.
6. Соєві паростки промити і віджати від води.
7. У велику каструлю налити 2 літри води і довести до кипіння.
8. Промити свинячі ребра, викласти їх в киплячу воду і додати 1 столову ложку імбиру; варити 7 хвилин.
9. Варене м'ясо промити, видалити з нього весь зайвий жир і покласти в каструлю до бульйону разом з ріпчастою цибулею, стручковим перцем, 1 столовою ложкою імбиру, 2 столовими ложками паростків сої і грибами шиітаке.
10. Довести бульйон до кипіння, додати вогонь і варити 1 годину на середній температурі.
11.Для соусу змішати у великій мисці часник, кочукару, пасту Комчудян, оцет, рибний соус і мелене насіння перилли.
12. З каструлі з бульйоном дістати стручковий перець і гриби шиітаке, бульйон продовжити варити ще 30 хвилин. Гриби порізати на шматочки середніх розмірів.
13. У готовий бульйон покласти пекінську капусту, листя перилли, зелений і азіатський цибулю, паростки сої, картопля, соус і гриби. Варити суп 30 хвилин.

Фкуснофакти

— Камджатхан подають до столу в блюді, посипавши зеленою цибулею, меленим перцем і прикрасою з листя перилли, з будь-яким підходящим гарніром, наприклад з рисом і квашеною пекінською капустою.

— у оригінальному рецепті камджатхана основним інгредієнтом був свинячий хребет, а не свинячі ребра.

— Назва камджатхана походить від корейського слова «камджа», що в перекладі на російську мову означає картопля і в той же час є близьким за значенням слову, що позначає свинячий хребет.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?