⏰ як виготовити сало в домашніх умовах-скільки варити, який потрібен інвентар і приправи, які пропорції використовувати

Скільки варити сало?

15:00
Півкілограмовий шматок сала варити 10 - 15 хвилин, якщо сало більшої ваги - 15 - 17 хвилин.

Як приготувати варене сало в цибулинні?

продукти для приготування вареного сала
сало — 0,5 кг,
цибулиння — від 3-4 цибулин,
сіль — 200 гр.,
часник — 3-4 зубчики,
чорний мелений перець — за смаком.

приготування вареного сала
лушпиння цибулі покласти в каструлю з водою, довести до кипіння, вийняти. У цибульний відвар покласти свиняче сало, додати сіль, варити 12 хвилин. Варене сало остудити у відварі, обсипати перцем і нашпигувати часником. Охолоджене варене сало прибрати в холодильник на півгодини, вживати.

Як приготувати варене сало в пакеті?

інгредієнти для приготування вареного сала в пакеті :
сало — 0,5 кг,
сіль — 200 гр.,
часник — 3-4 зубчики,
чорний мелений перець — за смаком,
пластикові пакети — 5-10 шт.

приготування вареного сала:
Сало порізати на тонкі шматки вагою 100-200 грам, натерти сіллю, перцем, нашпигувати часником. Залишити маринуватися на ніч. Кожен шматок сала покласти в пакет, видавити повітря, зав'язати. Пакети з салом для варіння помістити в каструлю з водою і поставити на вогонь, варити на невеликому вогні 2 години, остудити, сало звільнити від пакетів, обернути пергаментом і зберігати в холодильнику.

поділитися з друзями
Рейтинг
( поки оцінок немає )
Сколько варить?