Як приготувати варене сало в цибулинні?
продукти для приготування вареного сала
сало — 0,5 кг,
цибулиння — від 3-4 цибулин,
сіль — 200 гр.,
часник — 3-4 зубчики,
чорний мелений перець — за смаком.
приготування вареного сала
лушпиння цибулі покласти в каструлю з водою, довести до кипіння, вийняти. У цибульний відвар покласти свиняче сало, додати сіль, варити 12 хвилин. Варене сало остудити у відварі, обсипати перцем і нашпигувати часником. Охолоджене варене сало прибрати в холодильник на півгодини, вживати.
Як приготувати варене сало в пакеті?
інгредієнти для приготування вареного сала в пакеті
:
сало — 0,5 кг,
сіль — 200 гр.,
часник — 3-4 зубчики,
чорний мелений перець — за смаком,
пластикові пакети — 5-10 шт.
приготування вареного сала:
Сало порізати на тонкі шматки вагою 100-200 грам, натерти сіллю, перцем, нашпигувати часником. Залишити маринуватися на ніч. Кожен шматок сала покласти в пакет, видавити повітря, зав'язати. Пакети з салом для варіння помістити в каструлю з водою і поставити на вогонь, варити на невеликому вогні 2 години, остудити, сало звільнити від пакетів, обернути пергаментом і зберігати в холодильнику.