Як варити фарфалле
Продукти сухі фарфалле — 250 грам сіль — 1 столова ложка Вода — 2,5 літра рослинна олія — 1 чайна ложка Як варити фарфалле 1. У каструлю влити 2,5 літра води і поставити на вогонь. 2. Коли вода закипить, посолити воду і влити олію. 3. Всипати в киплячу воду фарфалле, перемішати у воді. 4. Варити фарфалле без кришки при помірному кипінні води протягом 12 хвилин. 5. Злити воду, всипавши макарони-бантики в друшляк. Коли вода стече, бантики готові до вживання.
Фкуснофакти
вартість макаронів-бантиків в Києві (на Червень 2020 року) — від 35 грн./400 грам в залежності від якісного складу, химерності форми і кольору. Калорійність фарфалле — 347-355 ккал/100 грам. Найкращі макарони-бантики — з твердих сортів пшениці. До відвареним фарфарелле можна подати соус: томатний , Болоньєзе , Карбонара , сирний соус . В якості приправ, до макаронів фарфалле відмінно підійдуть базилік, орегано, імбир, Чилі, куркума, чорний перець. Спеції в макарони додавати необхідно при підігріві на сковорідці.
Як приготувати салат з бантиками
продукти цибуля червоний — половина середньої голови відварені фарфалле — 250 грам огірки свіжі — 2 штуки болгарський перець — 1 штука сир Пармезан — 50 грам консервована кукурудза — 100 грам сіль — щіпка чорний мелений перець — щіпка оливкова олія — 1 столова ложка кріп — кілька гілочок Як приготувати салат з бантиками 1. Зварити макарони в підсоленій воді, викласти на друшляк. 2. Лук очистити від лушпиння і дрібно нарубати. 4. Лук викласти в миску, полити олією, посипати чорним перцем, перемішати, накрити і залишити на 15 хвилин. 5. Помити і очистити від плодоніжки і насіння перець. 6. Огірки, якщо шкірка товста або гірка — рекомендується очистити. 7. Огірки і перець нарізати кубиками, викласти в миску. 8. Розкрити банку з кукурудзою, додати до огірків і перцю. 9. Додати макарони і перемішати. 10. Додати цибулю з маслом і перемішати. 11. Кріп помити, обсушити і дрібно нарубати. 12. Пармезан потерти на дрібній тертці. Подавати салат, посипавши кропом і тертим сиром.