Як варити яйця індички
1. Яйця індички викласти в каструлю з водою.
2. Всипати в воду сіль — 1 столову ложку.
3. Поставити каструлю на вогонь, варити після закипання води 10 хвилин.
4. Каструлю з яйцями поставити під холодну воду, щоб легше було чистити.
5. Почекати пару хвилин охолодження яєць — і вони готові до вживання.
Салат з яйцями індички
продукти
огірок — 1 великий або 2 маленьких
яйця індички — 3 штуки
Цибуля ріпчаста — 1 голова
Сметана або сметанний соус — 2 столові ложки
кріп — за смаком
Як приготувати салат з яйцями індички і огірками
зварити і очистити яйця індички, нарізати.
огірки нарізати.
Лук очистити і порізати півкільцями.
інгредієнти заправити сметаною і посипати кропом.
Фкуснофакти
калорійність яйця індички — 175 ккал.
купити яйця індички можна на спеціалізованих фермах і в магазинах фермерських продуктів. Ціна яєць індички — 50 грн./десяток (в середньому в Києві на квітень 2017 р).
яйця індички — рідкісний продукт, так як в основному їх виробляють для розведення птахів.
яйце індички більше курячого — його вага від 50 до 90 грам. Смак вареного яйця індички практично не відрізняється від курячого. Жовток трохи більше і смак жовтка більш м'який, структура — більш шовковиста. Яйця індички можна використовувати в салатах замість курячих. Гідність яєць індички — в тому, що вони рідко викликають алергію.
молоді яйця світліше і менше лежачих.