⏰ скільки варити камбалу-рецепт, нюанси варіння, зручний таймер і способи зварити в каструлі, мультиварці і пароварці

Скільки варити камбалу?

15:00
Камбалу варити в каструлі або пароварці 15 - 20 хвилин цілком, окремі шматки-10-15 хвилин.

Камбала з грибами в пароварці

продукти філе камбали — 1 кілограм
печериці або шиітаке — 300 грам
Лимон — 1 штука
часник — 3 зубчики
Петрушка, кріп, сіль і перець — за смаком

Рецепт приготування вареної з грибами камбали Зелень і часник дрібно нарізати, гриби помити і нарізати, додати до грибів чайну ложку лимонного соку, перемішати.
на 5 аркушів фольги покласти гриби, часник і петрушку, додати сіль і спеції. Камбалу порізати і покласти зверху на листи, посолити і додати спеції. Загорнути фольгу, варити в пароварці 30 хвилин.

Як чистити камбалу відрізати у камбали голову, хвіст і плавники. Камбалу розрізати по середині черева. Видалити з черева нутрощі. Зрізати кісткову частину за допомогою добре наточеного ножа. Потім зрізати з камбали шкіру.

Камбала варена

Камбала — півкіло
корінь петрушки — 1 штука
ріпчаста цибуля — 1 голова
Лимон — половинка
корінь петрушки — 1 штука
лавровий лист — 1 штука
чорний перець горошком — 5 штук
сіль — за смаком

1. Очистити корінь петрушки, дрібно нарізати.
2. Лук очистити від лушпиння і нарізати півкільцями, трохи пом'яти.
3. Дно каструлі покрити коренем петрушки і цибулею, викласти горошок і лаврушку, видавити лимонний сік.
4. Камбалу натерти сіллю, викласти зверху.
5. Накрити каструлю кришкою і поставити на вогонь.
6. Варити камбалу 20 хвилин після закипання.

як варити юшку з камбали

продукти
філе камбали — 500 грам
картопля — 4 дрібних
Цибуля ріпчаста — 1 голови
корінь селери — 1 штука
Лимон — половинка
вершкове масло — 1 столова ложка
сіль і перець — за смаком

як варити юшку з камбали
1. Філе камбали порізати, посолити, поперчити, покласти в каструлю з водою.
2. Картоплю і цибулю почистити і порізати кубиками стороною 1 см, додати в каструлю до камбали, додати цілі корені селери.
3. Накрити кришкою, варити на тихому вогні під кришкою 15 хвилин.
4. За 2 хвилини до закінчення варіння додати вершкове масло і лимонний сік.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?