Як приготувати лемонему в мультиварці
продукти
Лемонема — 1 філе
ріпчаста цибуля — 1 голова
Сметана — 3 столові ложки
Вода — півсклянки
тертий пармезан — 3 столові ложки
помідори — 2 штуки
вершкове масло — 1 столова ложка
сіль і чорний мелений перець — за смаком
Як приготувати лемонему в мультиварці
Сметану розвести водою. Ріпчасту цибулю почистити і дрібно нарізати, викласти на дно мультиварці. Філе лемонеми обмазати маслом, натерти сіллю і перцем, викласти на цибулю. Викласти зверху помідори і тертий сир Пармезан. Налаштувати мультиварку на режим «випічка» і варити лемонему 25 хвилин.
Як приготувати лемонему в пароварці
продукти
філе лемонеми — 3 штуки
Лимон — 1 штука
ріпчаста цибуля — 1 голова
сіль — 1 чайна ложка з гіркою
кріп — 1 пучок
як варити лемонему в пароварці
кріп помити, обсушити і дрібно нарізувати. Лимон очистити від цедри. Перетерти кріп з лимоном і сіллю, видалити лимонні кісточки. Укласти філе лемонеми в приготовлену суміш, накрити і прибрати в холодильник на 20 хвилин.
викласти лемонему в ємність пароварки, готувати 20 хвилин.
Фкуснофакти
— калорійність лемонеми — 67 ккал/100 грам.
— Ціна замороженої лемонеми — від 69 грн./1 кілограм (в середньому в Києві на липень 2019 року).
— Вага лемонеми коливається від 300 грамів до 2,5 кілограмів.
— Лемонема вигідно відрізняється перед іншою рибою відсутністю дрібних кісток і легкістю оброблення.