Як приготувати суп-пюре з гарбуза з вершками
продукти
Гарбуз — 700 грам
вершки — 200 мілілітрів
ріпчаста цибуля — 1 голова
Вода або бульйон — півсклянки
соняшникова олія — 2 столових ложки
Розмарин, сіль, цукор — за смаком
сир — 50 грам
Як варити суп-пюре з гарбуза
Гарбуз очистити від шкірки і насіння, порізати кубиками стороною 1 сантиметр.
Лук очистити і нарізати півкільцями. Каструлю поставити на вогонь, розігріти, налити олію і викласти цибулю. Обсмажувати цибулю з сіллю і спеціями протягом 7 хвилин, додати гарбуз, влити воду, накрити каструлю кришкою і тушкувати овочі 15 хвилин.
подрібнити цибулю з гарбузом за допомогою блендера. Розігріти вершки до стану « майже кипить» і влити в суп. Сир потерти на крупній тертці і всипати в суп, добре перемішати.
настояти суп 5 хвилин під кришкою і можна подавати до столу!
Фкуснофакти про суп з гарбуза
як подавати суп-пюре з гарбуза
При подачі суп можна посипати обсмаженими кедровими горішками, насінням гарбуза, зеленню, тертою цедрою апельсина.
що подати з супом-пюре з гарбуза
у прикуску, відмінно підуть грінки, королівські креветки, запечений часник.
спеції до супу-пюре з гарбуза
відмінно підходять при приготуванні супу-пюре з гарбуза мускатний горіх, білий перець, кориця, імбир.
подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!