⏰ скільки варити товстолобика - рецепт, нюанси варіння, зручний таймер і способи зварити в каструлі, мультиварці і пароварці

Скільки варити товстолобика?

25:00
Товстолобика варити 25 хвилин . В пароварці товстолобика варити 40 хвилин .

Як варити товстолобика

знадобляться — товстолобик, вода, сіль, зелень і спеції за смаком 1. Рибу сполоснути, видалити луску і нутрощі, промити ще раз. 2. Якщо Риба заморожена, її необхідно розморозити, після чого також видалити луску і нутрощі, промити. 3. Обробленого перед заморожуванням товстолобика перед варінням розморожувати не потрібно. 4. Нарізати тушку товстолобика на шматки. 5. Воду в каструлі закип'ятити, опустити в окріп шматки риби. Вода повинна тільки покривати рибу. Посолити, додати спеції і коріння. 6. Нагрівання знизити до середнього. Кришкою не накривати. 7. При варінні цілого товстолобика його рекомендується заливати теплою водою, оскільки від гарячої води у нього може лопнути шкіра. 8. Варити шматки товстолобика 15 хвилин, цілу рибу 25 хвилин.

Як маринувати товстолобика

продукти товстолобик — 1 кілограм Вода — 1 літр лавровий лист — 3 штуки столовий оцет 9% — 100 грам ріпчаста цибуля — 1 голова перець чорний горошком — 10 горошин Гвоздика — 3-4 штуки Коріандр — пів чайної ложки Розмарин — пів чайної ложки Сіль — 200 грам цукор — 100 грам як замаринувати товстолобика 1. Товстолобика очистити, випатрати і промити; обробити на філе і розрізати. 2. Зварити маринад для товстолобика: воду довести до кипіння, викласти в воду лаврушку, приправи, сіль і цукор. 3. Прокип'ятити маринад протягом 2 хв, зняти з вогню, додати оцет і цибулю. 4. У банки викласти шматочки товстолобика, залити маринадом і закрити банки. Маринувати товстолобика протягом 2 діб.

Як варити юшку з товстолобика

продукти товстолобик — 700 грам картопля — 8 штук морква-1 штука цибуля-1 голова пшоно — півсклянки зелена цибуля і петрушка — по половині пучка рослинна олія — 2 столові ложки чорний перець — 10 горошин червоний мелений перець — на кінчику ножа сіль — за смаком Як зварити юшку з товстолоба 1. Налити в 4-літрову каструлю 3 літри води і поставити на вогонь. 2. Поки вода закипає, почистити, випатрати і промити товстолобика, потім розрізати рибу на кілька частин. 3. Як тільки вода закипить, викласти в неї товстолобика і після цього посолити воду. 4. Варити бульйон 10 хвилин, потім видалити з бульйону неїстівні частини — хвіст і голову. 5. Цибулю почистити і порізати, моркву почистити і натерти на крупній тертці. 6. Розігріти сковорідку, викласти цибулю, обсмажувати 5 хвилин, потім додати моркву, сіль і перець і обсмажувати ще 10 хвилин. 7. Зажарку викласти в каструлю, потім додати пшоно. 8. Через 5 хвилин додати очищений і нарізаний великими кубиками картоплю. 9. Варити юшку з товстолобика ще 15 хвилин, потім настояти під закритою кришкою півгодини. 10. Подавати юшку з товстолобика, посипавши рубаною зеленню.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?