Як приготувати каннеллоні з фаршем
Продукти
каннеллоні — 250 грам (24 штуки)
Фарш м'ясний — 500 грам
помідор — 2 великих помідора
сир « Пармезан» — 100 грам
цибуля ріпчаста — 1 велика голова
часник — 2 зубці
рослинна олія — 3 столові ложки
сіль і перець — за смаком
Борошно пшеничне — 3 столові ложки
масло вершкове — 50 грам
Молоко — 1 літр
Як приготувати каннеллоні з фаршем
1. Ріпчасту цибулю очистити і дрібно порізати.
2. Сковорідку нагріти, налити олію і викласти цибулю.
3. Обсмажити цибулю протягом 7 хвилин при постійному помішуванні на великому вогні без кришки.
4. Викласти до цибулі фарш, перемішати і обсмажувати 15 хвилин.
5. Помідори нарізати і викласти до фаршу і цибулі.
6. Посолити і поперчити суміш, обсмажувати ще 5 хвилин, помішуючи.
7. Каннеллоні зварити до напівготовності протягом 10 хвилин.
8. Трохи остудити каннеллоні і начинити фаршем.
Соус « Бешамель» до каннеллоні з фаршем
1. Розігріти сковорідку, влити розтоплене вершкове масло.
2. Всипати борошно, розмішати.
3. Потихеньку влити молоко, помішуючи.
як запекти каннеллоні
1. Форму для запікання змастити маслом, викласти каннеллоні.
2. Залити зверху соусом.
3. Потерти сир Пармезан і посипати ним каннеллоні в соусі.
4. Розігріти духовку до 190 градусів протягом 5 хвилин.
5. Поставити форму для запікання з каннеллоні на середній рівень духовки.
6. Запікати каннеллоні 20 хвилин.
в мультиварці каннеллони з фаршем гасити на режимі «гречка» або «плов» 40 хвилин.
Фкуснофакти
— вартість каннеллоні — від 45 грн./250 грам (в середньому в Києві на липень 2019 року).
— калорійність каннеллоні — 350 ккал/100 грам.
сирна начинка для каннеллоні
на 250 грам каннеллоні
продукти
Бринза — 350 грам
сир — 150 грам
Пармезан — 100 грам
заморожений шпинат — 2 столові ложки
крохмаль — 1 столова ложка
сіль, перець, розмарин, часник, мускатний горіх — за смаком
соус Песто — 1 чайна ложка
як приготувати сирну начинку
1. Бринзу дрібно нарізати і викласти в миску.
2. Натерти Пармезан, розкришити сир і додати до бринзи, перемішати.
3. Додати соус Песто, всипати сіль і спеції, крохмаль.
4. Шпинат розкришити, додати до сирної маси і перемішати.
Начинка з курки і грибів
на 250 грам каннеллоні
продукти
куряча грудка — 2 штуки
печериці — 300 грам
сир Пармезан — 200 грам
ріпчаста цибуля — 1 голова
Петрушка — 1 пучок
панірувальні сухарі — 1 столова ложка
чорний мелений перець, сіль — за смаком
рослинна олія — 2 столові ложки
як приготувати начинку з курки і грибів
1. Печериці помити, нарізати тонкими пластинками.
2. Курку, якщо заморожена, розморозити, помити і трохи обсушити.
3. Курку порізати кубиками.
4. Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння, дрібно нарубати.
5. Розігріти сковорідку, налити олію, викласти цибулю, смажити 3 хвилини на середньому вогні без кришки.
6. Додати до цибулі курку, тушкувати на невеликому вогні під кришкою 10 хвилин.
7. Додати гриби і тушкувати, помішуючи, ще 10 хвилин.
8. Додати сіль і спеції, перемішати і вимкнути вогонь; остудити.
9. Пармезан натерти на крупній тертці.
10. Петрушку помити, обсушити і дрібно нарубати.
11. Додати сир і зелень в сковорідку, перемішати.