морква в супі варити 10-20 хвилин.
Як варити швидкий морквяний суп
Продукти
морква — 4 великих
картопля — 2 великих
ріпчаста цибуля — 2 голови
сіль, перець, зелень, бульйонний кубик — за смаком
Як варити морквяний суп
1. Набрати в каструлю 2 літри води, поставити на вогонь.
2. Овочі очистити і дрібно нарубати, моркву потерти на тертці.
3. Викласти всі овочі в каструлю, посолити, поперчити, за бажанням додати бульйонний кубик, варити 25 хвилин.
4. Подрібнити суп блендером, в тарілках посипати зеленню і подати.
Морквяний суп з гарбузом
продукти
Гарбуз — 250 грам
морква — 400 грам
плавлений сир — 1 штука
Вода — 500 мілілітрів
Як швидко приготувати морквяний крем-суп
1. Налити в каструлю півлітра води і дати закипіти.
2. Плавлений сир порізати кубиками і кинути в каструлю.
3. 400 грам моркви порізати соломкою, запустити в бульйон і продовжувати готувати на повільному вогні під кришкою.
4. Промити 250 грам гарбуза, видалити шкірку, нарізати кубиками і також викласти в бульйон.
5. Після того як овочі розм'якнуть, посолити і подрібнити все блендером до кремоподібної маси. Готово! Морквяний суп можна розлити по тарілках.
Морквяний суп-пюре для дітей
продукти
велика морква — 2 штуки
рис відварний — 2 столових ложки
Вода — 400 мілілітрів
Молоко — 200 мілілітрів
вершкове масло — 2 столових ложки
цукровий сироп — 2 чайних ложки
сіль — за смаком
Морквяний суп-пюре для дітей
1. Промити 2 моркви, поскоблить ножем, щоб зчистити шкірку і порізати на дрібні шматочки.
2. Морква викласти в каструлю і залити 400 мілілітрах крутого окропу. Потім додати 2 чайних ложки звареного цукрового сиропу і 2 столових ложки розтопленого вершкового масла.
3. Морква перешкодити, довести до кипіння і продовжувати готувати під закритою кришкою на тихому вогні, поки не стане м'якою.
4. У каструлю додати 2 столових ложки рису і протерти разом з морквою через сито. Потім влити в пюре 200 мілілітрів кип'яченого молока і посолити. Розлити морквяний суп по тарілках і за бажанням додати трохи вершкового масла.
як варити пісний суп з моркви
продукти
морква — 3 штуки
яблуко — 4 штуки
Лук — 1 штука
овочевий бульйон — 600 мілілітрів
соняшникова олія — 1 столова ложка
сіль, перець чорний мелений — за смаком
як приготувати пісний суп з моркви
1. Добре вимити 3 моркви і 4 стиглих яблука, очистити від шкірки. Крім того, з яблук видалити насіння і вирізати серцевину.
2. Морква нашаткувати невеликими шматочками, а фрукти порізати на великі частини.
3. Цибулину очистити від лушпиння і покришити.
4. Влити столову ложку масла в каструлю і обсмажити моркву з цибулею на помірному вогні, поки цибуля не стане золотистим.
5. Влити до овочів 600 мілілітрів бульйону, запустити яблука і варити 15 хвилин з моменту закипання. 6. Суп посипати сіллю і поперчити, а потім подрібнити все в блендері до стану пюре.
7. Крем-суп трохи підігріти на повільному вогні і відразу гарячим подавати до столу.
подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!