скільки варити морс?
Морс із заморожених ягід варити 10 хвилин після закипання.
![Сколько варить морс из смородины?](https://cdn.cookfood.com.ua/images/cat/37/37-52ef2ed5e3e7edc0edefd5a91954598b.png)
поради по варінні морсу
1. При варінні морсів можна додати корицю, гвоздику, аніс за смаком.
2. Замість цукру, можна використовувати мед (в тих же кількостях, що і цукор).
3. Щоб надати морсу особливий колоритний смак, можна додати в морс лимонний сік, м'яту, корицю.
4. Подають морс як в холодному, так і в гарячому вигляді.
як варити морс
продукти
Вода — 1 літр
Ягоди або варення — 1 стакан
Мед або цукор — 3 столових ложки
як варити морс
Ягоди перебрати, зіпсовані видалити. Хороші ягоди промити, викласти в каструлю, залити водою і додати цукор. Поставити каструлю з ягодами на вогонь і варити 10 хвилин після закипання, розчиняючи цукор у воді. Потім процідити ягоди через сито і віджати ягідний сік. Змішати відвар з соком — і морс готовий!