⏰ як варити гуляш. Як правильно варити гуляш з яловичини і телятини. Гуляш в каструлі і мультиварці.

Скільки варити гуляш?

01:00
Гуляш варять 1 година . За цей час встигає як слід проваритися м'ясо - і овочі розварюються до консистенції ніжного соусу.
в мультиварці варити гуляш на режимі "Гасіння" 1 година .

Рецепт простого гуляшу

продукти
яловичина, свинина або телятина — півкіло
голова лука — 1 штука
картопля — 3 картоплини середнього розміру.
свинячий жир — 2 столові ложки, можна замінити на масло
помідори — 1 великий або 2 невеликих
кмин, сіль, часник і червоний (або чорний) перець — за смаком.

приготування простого гуляшу
важливо: сковорідка повинна бути велика, можна використовувати казан. Дрібно нарізану цибулю обсмажувати до золотистої скоринки в свинячому жирі. М'ясо нарізати невеликими шматочками (1,5 — 2 см.стороною), промити під холодною водою, добре посолити, додати до цибулі в сковорідку і тушкувати на маленькому вогні 40 хвилин з невеликим додаванням води.
картоплю нарізати кубиками, додати в сковорідку. Додати спеції, не крупно нарізані помідори і добре перемішати. Додати води, щоб вона повністю покривала інгредієнти — і тушкувати ще близько 20 хвилин. Подавати з булкою хліба і негострими овочами.

Рецепт гуляшу угорського (класичного)

продукти
М'ясо яловичини або, в ідеалі, телятини — півкіло
свинячий жир, смужки бекону або рослинне масло — 2 ложки
голова лука — 1 штука
червоний перець (паприка) — 1 столова ложка
сіль, кмин, часник — за смаком
картопля — 3 картоплини
солодкий перець — 1 великий або 2 маленьких
помідор — 1 штука.

приготування простого гуляшу
відрізняється від приготування простого гуляшу виключно тим, що разом з помідорами додається солодкий перець, порізаний смужками. І паприки кладеться більше.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?