⏰ як варити копчені кістки-в яку воду класти, коли солити, скільки варити в каструлі і скороварці

Скільки варити копчені кістки?

10:00
Копчені кістки (реберця) варити 15 хвилин після закипання води.

варіння копчених ребер

картопля з копченими реберцями
вам знадобиться 0,7 кг свинячих ребер, 1 кг картоплі, пара томатів і цибулин, кілька лаврових листів.

картоплю ріжемо на шматочки, розрубуємо копчені реберця. Нарізану цибулю пасеруємо на соняшниковій олії. Додаємо на сковороду нарізані томати і обсмажуємо. Потім кладемо в каструля обжарку, ребра і картоплю. Додаємо перець, лавровий лист і сіль. Поміщає каструлю в духовку, тушкуємо від півгодини до 45 хв.при температурі 200 гр.

гороховий суп з копченими реберцями

вам знадобиться стакан гороху, три картоплі, по одній цибулині і моркви, трохи зелені і півкіло реберець.

Горох потрібно попередньо помістити в прохолодну воду на ніч. Далі варіть його півтори години на середньому вогні без солі. Коли боби розваряться, додайте порізані копчені ребра. Коли бульйон дійде до кипіння, зменшіть вогонь і висипте в каструлю картоплю. Одночасно пасеруйте на рослинній олії подрібнені моркву і цибулю. Їх додавайте в бульйон через п'ять хвилин після картоплі. За кілька хвилин до закінчення варіння всипте зелень.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?