Олів'є часто готують на свята — дні народження, а для Нового року класичний Олів'є і в 2019 році не втратить свою актуальність. Але свята на Русі славляться широким розмахом і «Олів'є» можуть просто забути на святковому столі і залишити до ранку. Виникає питання, що робити з простояв всю ніч салатом?
почнемо з того, що склад Олів'є може бути різним. Якщо до складу входять свіжі огірки — звичайно, під впливом майонезу і овочевих соків салат скис. Такому« Олів'є » досить простояти всього пару годин при кімнатній температурі, щоб смак його почав відчутно кислить . Взагалі, салат « Олів'є» на столі повинен стояти не більше пари годин. Але якщо свіжих овочів в рецепті немає, всі інші продукти класичного Олів'є (варена ковбаса, варені овочі, консервовані овочі та майонез) залишають надію на придатність навіть після ночі в режимі очікування. Пробуйте на свій страх і ризик. Звичайно, якщо ви не проспали добу — довше 12 годин Олів'є стояти на столі не повинен точно.