Як варити роллтон
знадобляться — роллтон зі спеціями, крутий окріп
- покласти локшину в глибоку миску і висипати вміст пакетиків з приправами.
- влити в тарілку повну кухоль окропу і накрити миску кришкою або плоским блюдцем, відповідним по діаметру.
- наполягати 5 хвилин.
Фкуснофакти
мабуть роллтон — це найприємніша на смак локшина, але не найвиразніші в своєму смаку приправи. Ви можете додавати до локшини майже все, що знайдете в своєму холодильнику. Поройтесь на полиці зі спеціями, додайте майонез або сметану, натріть сир або використовуйте бутербродний, покришите ковбасу, цибулю або зелень — вийде ситно і смачно. Розігрійте на сковороді тушонку і перемішайте з локшиною. Сюди можна додати обсмажування з цибулі, моркви, помідорів і болгарського перцю. Якщо ви любитель азіатської кухні, замініть тушонку куркою або будь-яким іншим м'ясом, а до овочів додайте часник і соєвий соус. У вас вийде відмінний засіб від похмілля, якщо ви додасте до локшини трохи більше рідини, покришите ковбасу, додайте гостринку, цибулю і трохи розсолу від огірків чи помідорів. Додайте хоча б розсіл, якщо справи вже зовсім погані. З локшини ролтон можна зробити швидкий сніданок, додавши до гарячого молока суху локшину. Головне почати їсти до того, як локшина розбухне і перестане хрустіти.