⏰ скільки варити доширак-рецепт, правила варіння, точний час, в яку воду класти і що зробити, щоб не злиплися

Скільки заварювати доширак?

15:00
Доширак не варять, його склад дозволяє просто залити макарони окропом з запасом півсантиметра і заварювати 5 хвилин. Замість води можна використовувати молоко або м'ясний бульйон.

Як варити доширак

знадобляться — доширак, окріп

  • підігріти воду в чайнику.
  • у глибокий посуд покласти спресовану локшину.
  • висипати вміст пакетиків з приправами в локшину.
  • залежно від того чи любите ви локшину по гущі або хочете отримати своєрідний суп, залийте в локшину одну або дві кружки окропу і накрийте кришкою на 5 хвилин.

Фкуснофакти

локшину доширак можна розділити на два типи: звичайна локшина швидкого приготування в коробках з однойменною назвою, і корейський рамен. Звичайний доширак не відрізняється різноманітністю приправ і досить простий у приготуванні, чого не скажеш про корейському рамен. Рамен —це локшина швидкого приготування для « просунутих», адже її мало просто залити окропом, а потрібно проварити в каструльці протягом декількох хвилин. Якщо ви все-таки переоцінили свої можливості і висипали в свій суп весь пакетик з гострими приправами, то додайте в суп який-небудь жирний компонент. Наприклад: майонез, сметану або сир. Жир нейтралізує гострі масла і посилить смак локшини. Локшина буде ситніше, якщо покришити в неї сосиски, ковбасу або розбити сире яйце прямо в бульйон, після чого перемішати відразу перед тим, як закрити кришкою. А якщо додати в бульйон солоних огірків і навіть розсіл, то вийде відмінний засіб від похмілля.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?