Як варити доширак
знадобляться — доширак, окріп
- підігріти воду в чайнику.
- у глибокий посуд покласти спресовану локшину.
- висипати вміст пакетиків з приправами в локшину.
- залежно від того чи любите ви локшину по гущі або хочете отримати своєрідний суп, залийте в локшину одну або дві кружки окропу і накрийте кришкою на 5 хвилин.
Фкуснофакти
локшину доширак можна розділити на два типи: звичайна локшина швидкого приготування в коробках з однойменною назвою, і корейський рамен. Звичайний доширак не відрізняється різноманітністю приправ і досить простий у приготуванні, чого не скажеш про корейському рамен. Рамен —це локшина швидкого приготування для « просунутих», адже її мало просто залити окропом, а потрібно проварити в каструльці протягом декількох хвилин. Якщо ви все-таки переоцінили свої можливості і висипали в свій суп весь пакетик з гострими приправами, то додайте в суп який-небудь жирний компонент. Наприклад: майонез, сметану або сир. Жир нейтралізує гострі масла і посилить смак локшини. Локшина буде ситніше, якщо покришити в неї сосиски, ковбасу або розбити сире яйце прямо в бульйон, після чого перемішати відразу перед тим, як закрити кришкою. А якщо додати в бульйон солоних огірків і навіть розсіл, то вийде відмінний засіб від похмілля.