⏰ як варити заморожену капусту брокколі і скільки часу-правильний спосіб простими словами

Скільки варити заморожену капусту брокколі?

15:00
Заморожену капусту брокколі, не розморожуючи, варити в підсоленому окропі 5 хвилин. В пароварці заморожену капусту брокколі варити 10 хвилин. В мультиварці заморожену капусту брокколі варити на режимі "Плов" 10 хвилин.

Салат із замороженою капустою брокколі

продукти
Капуста брокколі — 400 грам
печериці — 100 грам
морква — 1 велика морква
корінь селери — 1 штука
зелена цибуля — 1 невеликий пучок
Майонез або сметана — 4 столові ложки
рослинна олія — 2 столові ложки
сіль і чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати салат із замороженою капустою брокколі
1. Брокколі, не розморожуючи, зварити, перекласти в друшляк, охолодити і розібрати на невеликі гілочки.
2. морква і корінь селери зварити , очистити і нарізати кубиками. 3. печериці зварити і тонко нарізати.
4. Продукти перешкодити, посолити, поперчити, заправити майонезом або сметаною, і посипати рубаним зеленою цибулею.

Суп із замороженої капусти брокколі

продукти
на каструлю 2,5 літра
куряче стегно — 2 штуки
заморожена капуста брокколі — 400 грам
заморожений зелений горошок — 200 грам
картопля — 2 штуки
морква — 1 дрібна
ріпчаста цибуля — 1 голова
часник — 2 зубчики
корінь селери — 50 грам
корінь петрушки — 50 грам
Петрушка — 1 пучок
лавровий лист — 1 листочок
Куркума — 1 щіпка
сіль і перець — за смаком
Вода — 1 літр

Як приготувати суп з брокколі
1. Куряче стегно розморозити і помити.
2. У каструлю влити 1 літр води, дати воді закипіти.
3. У киплячу воду покласти куряче стегно, додати лавровий лист, посолити.
4. Стежити за піною, при утворенні піни знімати її шумівкою або столовою ложкою.
5. Варити бульйон для супу на повільному вогні 30 хвилин.
6. Морква, цибуля, корінь селери і петрушки – очистити, помити і нарізувати невеликими кубиками.
7. Часник очистити і розчавити ножем.
8. Додати нарізані овочі, часник і 100 грам замороженого горошку в бульйон.
9. Закип'ятити, потім зменшити вогонь і варити на невеликому вогні 30 хвилин під кришкою.
10. Дістати куряче стегно і остудити, відокремити м'ясо від кістки і нарізати на невеликі шматочки.
11. Картоплю помити, очистити, нарізати невеликими кубиками.
12. Додати в суп нарізані картоплю і куряче м'ясо, щіпку куркуми; посолити і поперчити.
13. Варити суп 15 хвилин на повільному вогні, потім викласти 200 грам замороженої брокколі, дати закипіти і варити 7 хвилин.
щільно накрити суп кришкою і настояти протягом 10 хвилин.
Зелень петрушки промити, просушити і дрібно нарізати. Подавати суп, посипавши зверху зеленню.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?