⏰ як варити кашу з гарбуза на молоці і воді, дітям і дорослим, в'язкі і розсипчасті. Рецепт і точні пропорції

Скільки варити кашу з гарбуза?

20:00
Кашу з гарбуза варити 20 хвилин.

Як приготувати кашу з гарбуза

Продукти
вершки або молоко — 1 стакан 300 мілілітрів
Гарбуз — половина кілограма
вершкове масло — 1 невеликий кубик 3х3 сантиметри
цукор — 2 чайні ложки
кориця — 1 чайна ложка

Як приготувати кашу з гарбуза
Гарбуз помити, зрізати шкірку, розрізати навпіл. Насіння видалити (їх можна посмажити), м'ясисту частину нарізати невеликими кубиками.
влити в каструлю молоко або вершки, викласти гарбуз, цукор і корицю. Каструлю з майбутньою кашею поставити на тихий вогонь. Варити кашу 20 хвилин, потім загорнути каструлю з кашею в ковдру і настоювати протягом 20 хвилин.

Пшенично-гарбузова каша в мультиварці

продукти
Гарбуз — 300 грам
пшоно — 3 столові ложки
Молока — 2 склянки
Вода — 1 стакан
вершкове масло — невеликий шматок 3х3 сантиметри
сіль, цукор, кориця, курага, ізуюм, мед — за смаком

Як варити кашу з гарбуза і пшона в мультиварці
Гарбуз помити, порізати шматочками, викласти в мультиварку і залити склянкою води. Налаштувати мультиварку на режим «Випічка» і варити гарбуз 20 хвилин. Потім додати пшоно і варити кашу ще 10 хвилин. Влити в мультиварку молоко і варити ще 10 хвилин. Додати сіль, цукор, курагу за смаком і бажанням, добре перемішати кашу. Налаштувати мультиварку на режим « гасіння», варити кашу ще півгодини.
подавати кашу з шматочком вершкового масла.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?