⏰ як варити суп з консервів горбуші. Рецепт супу з консервованої горбуші.

Скільки варити рибний суп з консервів горбуші?

10:00
час підготовки продуктів — 15 хвилин, час варіння — 15 хвилин до моменту приготування картоплі.

Як варити рибний суп з горбуші

продукти
Горбуша консервована — 2 банки по 250 грам
картопля — 500 грам
Лук — 2 штуки
морква — 2 штуки
лавровий лист — 3 листа
сіль — за смаком
перець — за смаком
Зелень в будь-якому поєднанні (кріп, петрушка, зелена цибуля, кінза) — за смаком

підготовка продуктів
1. 500 грам картоплі вимити, очистити і нарізати на невеликі кубики.
2. 2 моркви промити, акуратно очистити і нарізати на тонкі скибочки.
3. 2 цибулини очистити від лушпиння і дрібно нарубати.
4. Консервні банки з горбушею відкрити і вийняти рибу.
5. Розім'яти горбушу виделкою на блюді так, щоб вийшли невеликі шматочки риби.

Як варити суп з горбуші
1. Поставити на максимальний вогонь каструлю з водою і висипати в неї картоплю.
2. Коли вода закипить, вогонь зменшити до середнього і варити картоплю 7 хвилин.
3. Опустити в каструлю 2 лаврових листки.
4. Через 7 хвилин додати в каструлю нарізану моркву і нарізану цибулю.
5. Опустити в суп розім'яту консервовану горбушу.
6. Суп посолити за смаком і за смаком додати чорний або білий перець.
7. Зробити вогонь нижче середнього і варити суп 10 хвилин.
8. За 3 хвилини до закінчення приготування всипати в суп нарубану дрібно зелень.
9. Подавати суп до столу, прикрасивши листком свіжої петрушки.

Фкуснофакти

— Суп з горбуші ідеально підходить для людей, що дотримуються нестрогі пости.

— щоб суп вийшов більш наваристим і придбав кислинку, моркву і цибулю можна обсмажити на сковороді з додаванням 2 столових ложок томатної пасти.

— Часто в суп з горбуші кладуть крупи (рис або перловка). Для цього 3 столові ложки крупи потрібно промити і опустити в воду разом з картоплею.

— при додаванні до супу солі потрібно враховувати те, що достатня кількість солі міститься в рибних консервах, тому солі потрібно класти трохи менше.

— смак рибного супу можна прикрасити додаванням майорану, базиліка, перцю запашного горошком, чебрецю і мускатного горіха.

— при подачі до столу супу з горбуші, можна в кожну тарілку опустити дві невеликі часточки лимона. Кислинка додасть приємний смак рибного супу.

— калорійність супу з горбуші — 57,6 ккал/100 грам.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?