⏰ як варити цибулю і скільки часу-правильний спосіб простими словами

Скільки варити ріпчасту цибулю?

05:00
Ріпчасту цибулю в супі вариться 10 хвилин . Засмажка з цибулею додається в суп за 5 хвилин до закінчення варіння супу.

Як варити цибулю

знадобляться — цибуля, суп / бульйон

Лук можна додати в суп цілком при варінні бульйону, він нейтралізує «важкі» нотки запаху м'яса і зробить аромат приємніше. В цьому випадку цибулю можна класти разом з лушпинням. Після варіння бульйону з нього цибулину прибирають, так як вона за час варіння віддає всі свої поживні і смакові якості.

також можна додати пікантність супу, якщо додати в нього обсмажену цибулю. При цьому пропорцій можна дотримуватися таких: на кожні 3 літри супу 1 велика голова цибулі. Очищений і рубаний лук смажать на олії 5 хвилин на сильному вогні, додають смажену цибулю в каструлю за 5 хвилин до готовності супу.

як варити соус з цибулею

продукти
Лук — 2 голови
Томатна паста — 1 столова ложка
Вода — 100 мілілітрів
борошно — 2 столових ложки
сіль — за смаком
цукор — 0,5-1 столова ложка
лавровий лист — 1
сушений кріп і петрушка — по 1 щіпці
соняшникова або кукурудзяна олія — 2 столових ложки

Як приготувати соус з цибулі
1. Цибулю почистити і дрібно нарізати.
2. Викласти цибулю в розігрітий сотейник, политий маслом, розрівняти по всій поверхні сотейника.
3. У глибоку тарілку викласти томатну пасту, цукор, сіль.
4. Викласти в тарілку смажену цибулю, подрібнити соус блендером.
5. Лавровий лист і сушену зелень обернути марлею і покласти в сотейник.
6. Вилити соус в сотейник і уварити до загустіння 5-7 хвилин.
7. Перелити соус з лука в соусник і подати в гарячому або холодному вигляді до смаженого м'яса і овочів.

як почистити ріпчасту цибулю

1. За допомогою ножа відрізати у цибулі кореневу частину.
2. Відрізати верхню частину.
3. Пальцями зняти лушпиння цибулі — цибулина очищена, коли всі видимі верхні листи цибулі білі.
4. Якщо цибуля місцями зіпсований — вирізати зіпсовані частини за допомогою ножа.

варимо цибулю від кашлю

цибуля з цукром

продукти
ріпчаста цибуля — півкіло (3-4 середніх цибулини)
Вода — 2 склянки
цукор — 1 склянка

як варити цибулю з цукром від кашлю
1. Ріпчасту цибулю помити і очистити від лушпиння.
2. Дрібно нарубати цибулю кубиками або пюрировать блендером.
3. У каструлю налити 2 склянки води, всипати 1 склянку цукру і поставити на тихий вогонь.
4. Всипати цибулю, варити при постійному помішуванні 2 години.
приймати варену цибулю по 1 столовій ложці в день, запиваючи водою.

цибуля з молоком і медом

продукти
Цибуля ріпчаста — 10 невеликих цибулин
часник — одна головка
Молоко — 1 літр
Мед — 1 столова ложка

як варити цибулю з молоком і медом
1. Цибулини очистити від лушпиння, помити, розрізати на дві частини – для полегшення варіння.
2. Головку часнику розділити на зубчики, очистити кожен.
3. У каструлю влити 1 літр молока, покласти цибулини і часник.
4. Варити до розм'якшення цибулі і часнику.
5. Додати 1 столову ложку меду.
6. Перемішати суміш, розтерти до стану кашки.
7. Приймати дорослим по одній столовій ложці суміші щогодини, дітям по чайній ложці щогодини.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?