Як варити пудинг
Продукти Молоко 3,2% жирності & 8212 ;200 мілілітрів вершкове масло — 100 грам борошно — 60 грам цукор — 70 грам Какао-порошок — 75 грам цукрова пудра — 50 грам апельсинова цедра — жменька Як зробити пудинг 1. Молоко налити в каструльку, нагріти до гарячого стану на середньому вогні, але не кип'ятити. 2. У гаряче молоко насипати 50 грам цукру, добре змішати, щоб він розчинився. 3. Покласти в каструлю з молоком 30 грам вершкового масла, розмішати, масло має розтопитися. 4. В окремій мисці з'єднати цукор, що залишився з борошном. 5. Всипати борошно з цукром в каструлю з молочною масою, варити 10 хвилин, заважаючи. 6. Половину отриманого білого пудингу відкласти в окрему миску. 7. Каструлю з білим пудингом повернути на плиту на тихий вогонь. 8. Всипати повільно в пудинг в каструлі 50 грам какао, весь час помішуючи, щоб яке рівномірно розподілялося по пудингу. 9. Варити пудинг 5 хвилин на тихому вогні, заважаючи. 10. В окремій ємності приготувати глазур: з'єднати цукрову пудру, какао, розтоплене вершкове масло, що залишилося, заважати до густого стану. 11. По склянках для пудингу викласти першим шаром білий пудинг ,другим — шоколадний. 12. На шоколадний пудинг рівномірно викласти шоколадну глазур, замість неї можна використовувати ванільну глазур або згущене молоко. 13. Прикрасити пудинг, посипавши цедрою апельсина.
Як приготувати сирний пудинг
продукти сир 5% жирності — 200 грам картопляний крохмаль — 7 грам яйця — 3 штуки сіль — щіпка Як зробити сирний пудинг на водяній бані 1. Яйця вимити, два яйця розбити в миску цілком. 2. Третє яйце розбити окремо, відокремити білок від жовтка. 3. Вилити в миску до решти яєць тільки жовток. 4. Покласти в миску до яєць сир, крохмаль, сіль, змішати. 5. Отриману масу перекласти в керамічний горщик. 6. На дно глибокої каструлі покласти шматочок чистої тканини або складений в декілька шарів бинт діаметром рівний дну горщика. 7. Поставити на шматочок тканини або бинта горщик. 8. Влити в каструлю з горщиком гарячу воду до середини горщика. 9. Закрити кришкою горщик. 10. Помістити каструлю з горщиком на середній вогонь, дати воді закипіти. 11. Зменшити вогонь до тихого, закрити кришкою каструлю, готувати годину. 12. За допомогою прихватки вийняти горщик з пудингом з каструлі. Як приготувати сирний пудинг в мультиварці 1. Вимити яйця, відокремити білки від жовтків. 2. Білки в мисці прибрати в холод на 10 хвилин. 3. До жовтків всипати цукор, збивати кілька хвилин виделкою. 4. Всипати до жовтків з цукром крохмаль, змішати. 5. Холодні білки збивати пару хвилин в піну за допомогою віночка. 6. У миску з жовтками покласти сир, змішати. 7. Влити в сирну суміш білки, акуратно перемішати. 8. Мультіварочную чашу змастити вершковим маслом. 9. Покласти сирну масу в мультіварочную чашу. 10. На режимі « Випічка» готувати одну годину. 11. Після закінчення години залишити пудинг в вимкненій мультиварці на годину. Як зробити сирний пудинг в мікрохвильовці 1. Вимити яйця, розбити в миску. 2. Покласти до яєць цукор, збити виделкою або міксером. 3. У миску до яєць покласти крохмаль, змішати. 4. Покласти в яєчну масу сир, заважати до отримання рівномірної маси. 5. Викласти пудинг по невеликих силіконовим формочках. 6. Поставити формочки з пудингом в мікрохвильову піч, включити максимальну потужність на 3 хвилини. 7. Після закінчення трьох хвилин, не відкриваючи дверцята мікрохвильовки, залишити пудинг в печі на 2 хвилини. 8. Включити мікрохвильову піч знову на 2 хвилини при максимальній потужності.