⏰ прості рецепти яєчних супів-швидкий, вермішелевий, з куркою

Скільки варити суп з яєць?

10:00
Суп з яєць варити від 15 хвилин до 1 години в залежності від обраної рецептури.

швидкий яєчний суп

продукти
на 2 порції
курячі яйця — 2 штуки
варена ковбаса або сосиски — 100 грам
картопля — 2 штуки
морква — 1 штука
Вода — 2 склянки

як варити яєчний суп
1. У каструлю влити воду, поставити на вогонь і закип'ятити.
2. Картоплю очистити і порізати кубиками стороною 2 сантиметри, викласти в воду.
3. Додати сіль, варити 15 хвилин.
4. Ковбасу або сосиски нарізати стружкою і викласти в суп.
5. Курячі яйця розбити в миску і збити за допомогою віночка.
6. Варити суп 5 хвилин.

варити суп яєць з сосисками або ковбасою 30 хвилин.

Суп з яйцями і вермішеллю

продукти
на 2 порції
курячі яйця — 2 штуки
Вода — 2 склянки
вершкове масло — кубик стороною 3 сантиметри
вермішель — 1 столова ложка
Петрушка — кілька гілочок
сіль і чорний мелений перець — за смаком

Як варити суп з яйцями і вермішеллю
1. Курячі яйця розбити в миску і збити.
2. У каструлю влити 2 склянки води і поставити на вогонь.
3. Коли вода закипить, посолити і поперчити воду, додати вермішель.
4. Викласти масло і розтопити його в каструлі.
5. Курячі яйця тонкою цівкою влити в каструлю.
6. Варити суп 3 хвилини, вимкнути і подавати, посипавши зверху рубаною петрушкою.

варити суп з яйцями і вермішеллю 15 хвилин.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

як варити яєчний суп з куркою

продукти
на 2 порції куряче стегно — 1 штука
картопля — 2 штуки
Вода — 2 склянки морква — 1 штука
зелений горошок в банку — 200 грам
курячі яйця — 4 штуки
кріп — кілька гілочок
сіль і чорний мелений перець — за смаком

як варити суп з яйцями і куркою
1. Курку залити водою і поставити на вогонь.
2. Додати сіль і перець, варити курку 30 хвилин.
3. Викласти курку з каструлі, відокремити м'ясо від кісток; м'ясо повернути в каструлю.
4. Курячі яйця в іншій каструлі залити холодною водою, поставити на вогонь і варити 10 хвилин після закипання.
5. Яйця охолодити і дрібно порубати.
6. Картоплю почистити і порізати, викласти в бульйон.
7. Моркву дрібно нарубати або натерти на тертці, і викласти в бульйон.
8. Кріп помити, обсушити і дрібно нарубати.
9. Викласти в суп варені яйця.
10. Щільно накрити суп кришкою і дати настоятися протягом 10 хвилин.
11. Розлити суп по тарілках і посипати рубаною зеленню.

варити суп з яйцями і куркою 1 годину, з них 20 хвилин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?