⏰ навіщо варять сало?

Навіщо варять сало?

10:00
час читання —1   хв

Сало — популярна російською застілля закуска, ідеальна на чорному хлібі в нарізаному або перемеленому вигляді. Способів засолити сало існує багато, але традиційні рецепти, коли обробці піддається сирий продукт, займають мінімум 3 дні. Але що робити, якщо закуска потрібна терміново і хочеться зробити її неодмінно самому? — на допомогу приходить спосіб засолювання вареного сало: зварити свинячий відріз для сала в каструлі з готовим розсолом. В цьому випадку під впливом гарячого розсолу процеси пом'якшення і засолювання пройдуть набагато швидше. Сало для аромату необхідно нашаткувати часником. Розсіл повинен бути концентрованим: на 1 літр води взяти півсклянки солі, дрібку горошку чорного перцю, і лаврушку. Через півгодини варене сало буде готове — його слід настояти прямо в розсолі до повного охолодження. Якщо сало взято тонким шматком, його можна скрутити в рулет і закріпити нитками — тоді нарізка буде виглядати особливо апетитно.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?