Як варити соєве м'ясо
соєве м'ясо після варіння необхідно викласти в друшляк і віджати зайву воду ложкою. Після цього соєве м'ясо готове до подальшої теплової обробки (гасіння з овочами, додавання в суп) або вживання в їжу.
Фкуснофакти
при варінні соєве м'ясо збільшується в 2,5-3 рази.
калорійність соєвого м'яса — приблизно 290 ккал/100 грам в залежності від смакових добавок.
вартість соєвого м'яса —від 18 грн./100 грам (магазин « Ашан» в Києві, квітень 2014 р). Цієї кількості вистачить для приготування 450 грам м'ясної страви.
термін зберігання сухого соєвого м'яса — 12 місяців. Варене соєве м'ясо зберігати в холодильнику не більше 5 днів.