⏰ як варити латиноамериканський суп касуела в домашніх умовах.

Скільки варити касуелу?

10:00
Касуелу варити 3 години.

Як варити касуелу

продукти
яловичі ребра — 500 грам
картопля — 2 великих
Гарбуз — 200 грам
Квасоля (стручки) — 100 грам
морква (Середня) — 1 штука
болгарський червоний перець — половинка
Кукурудза — половина качана
Цибуля ріпчаста — половинка
Рис — 2 столових ложки
часник — 2 зубчики
перець духмяний — 1 щіпка
Паприка солодка — 1 щіпка
Орегано — 1 щіпка
чебрець — 1 щіпка

сіль — 1 чайна ложка

як варити суп Касуела
1. Яловичі ребра розморозити і промити холодною проточною водою.
2. У каструлю покласти ребра, залити 3 літрами холодної води, поставити варити на середній вогонь.
3. Довести бульйон до кипіння, зняти піну і зменшити вогонь.
4. Часник очистити, вимити, порізати дрібно.
5. Посолити бульйон, додати в бульйон часник, паприку, чебрець, перець і орегано.
6. Варити бульйон півтори години на тихому вогні під кришкою.
7. Вийняти м'ясо шумівкою і розділити на порційні шматки, бульйон процідити і повернути в нього м'ясо.
8. Морква очистити, вимити, натерти на крупній тертці.
9. Болгарський перець вимити, очистити від насіння, видалити плодоніжки і порізати соломкою.
10. Додати в бульйон підготовлені червоний перець і моркву, варити 10 хвилин.
11. Картоплю і Гарбуз очистити, вимити, нарізати великими кубиками стороною 3 сантиметри, додати в суп.
12. Рис промити ретельно в проточній воді, додати в суп.
13. Кукурудзу очистити від листя, вимити, нарізати на круочки товщиною 4 сантиметри, додати в суп.
14. Стручкову квасолю вимити і надрізати уздовж, додати в суп.
15. Варити касуелу 15 хвилин.
подавати касуаелу, в кожну тарілку виклавши шматок м'яса і гурток кукурудзи.

Фкуснофакти

— Касуела — це латиноамериканський суп, поширений також в Чилі, Перу, Аргентині та Еквадорі. Являє собою бульйон з декількох сортів овочів і м'яса. Головні інгредієнти, які повинні бути присутніми в кожній порції: м'ясо, картопля, гарбуз і бульйон.

— щоб зробити касуелу більш ситної , можна додати в суп рис або вермішель . З овочів можна додати капусту.

подають касуелу, налив бульйон в супову тарілку, і виклавши варені в ньому інгредієнти на плоску тарілку. За смаком бере участь в трапезі буде їсти їх окремо або змішає разом.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?