⏰ як варити суп із заморожених мідій - простий рецепт і як варити смачніше

Скільки варити суп з мідій?

10:00
1 година.

Як варити суп з мідій

продукти
заморожене м'ясо мідій — півкіло
картопля — 300 грам
Шпик — 100 грам
борошно — 1 столова ложка
вершки 9% — 150 мілілітрів
Молоко 3% — 150 мілілітрів
Вода — 1 стакан
ріпчаста цибуля — 1 голова
вершкове масло — невеликий кубик 2х2 сантиметри
кріп — кілька гілочок

як варити суп з мідій
1. Розморозити мідії.
2. У каструлю налити воду, викласти мідії, поставити каструлю на вогонь. Варити мідії 1 хвилину після закипання.
3. Процідити бульйон мідій, мідії викласти на тарілку і накрити.
4. Картоплю почистити від шкірки і вічок, нарізати кубиками стороною 1 сантиметр, зварити в невеликій кількості води, додати до мідій.
5. Цибулю почистити і подрібнити, шпик тонко нарізати.
6. У каструлі розігріти олію, викласти шпик, смажити на середньому вогні 3 хвилини.
7. Додати цибулю, обсмажувати 5 хвилин. Всипати борошно, добре перемішати і тушкувати 5 хвилин.
8. Підігріти в каструлі молоко, влити до цибулі.
9. У суп додати бульйон мідій, картоплю, Мідії і посолити. Варити 5 хвилин.
10. Петрушку помити і подрібнити, посипати їй суп.
11. При подачі заправити суп вершками.

простий суп з мідій

продукти
заморожені мідії — півкіло
вершки 10% жирності — 500 мілілітрів
часник — 3 зубчики
Каррі — за смаком
мускатний горіх — щіпка
сіль — 1 чайна ложка

як варити простий суп з мідій
1. Вершки влити в каструлю і поставити каструлю на середній вогонь.
2. Почистити і дрібно порізати часник.
3. Коли вершки закиплять, додати часник, каррі і мускатний горіх.
4. Викласти в суп заморожені мідії і накрити кришкою.
5. Після повторного закипання вершків варити суп 3 хвилини.

томатний суп з мідій

продукти
мідії консервовані — 300 грам
томати — 3 штуки
біле сухе вино — 3 столові ложки
вершки 20% — 150 мілілітрів
ріпчаста цибуля — 1 невелика голова
Петрушка — половина пучка
кріп — половина пучка
базилік — половина пучка
часник — 2 зубці
сіль і перець — за смаком

як варити
1. Помідори вимити, вирізати плодоніжки.
2. Рясно обдати помідори окропом і очистити від шкірки.
3. Нарізати помідори кубиками.
5. Викласти помідори в каструлю і уварити на невеликому вогні наполовину, помішуючи.
6. Ріпчасту цибулю і часник очистити, дрібно нарубати.
7. Зелень помити, обсушити і дрібно нарубати.
8. Додати цибулю до томатів, тушкувати 3 хвилини на невеликому вогні.
9. Додати часник, зелень, сіль і перець.
10. Мідії очистити від раковин.
11. Розігріти сковорідку, викласти мідії, залити вином і тушкувати 7 хвилин на невеликому вогні.
12. Мідії додати в суп, влити вершки.
13. Варити суп 1 хвилину після закипання.

подивіться ще супи , як їх готувати і час варіння!

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?