⏰ як варити суп з креветками.

Скільки варити суп з креветками?

10:00
Суп з креветками варити від 40 хвилин до 1 години в залежності від обраної рецептури. Креветки в супі варити 3-5 хвилин.

Як варити суп з креветками і сиром

продукти
Креветки — кілограм
ріпчаста цибуля — голова
картопля — 4 бульби
Петрушка — пучок
Молоко — 1,5 літра
сир — 300 грам
перець — 3 горошини
вершкове масло — 80 грам
сіль — пів чайної ложки

Як варити суп з креветками
1. Помити і почистити від шкірки картоплю, нарізати смужками довжиною 3 сантиметри, товщиною — 0,5 сантиметра.
2. Налити в каструлю 300 мілілітрів холодної води, покласти картоплю, помістити на середній вогонь, дочекатися закипання, варити 20 хвилин — кришку тримати закритою.
3. Цибулю почистити, нашаткувати тонкими півкільцями.
4. Покласти в сковорідку вершкове масло, помістити на середній вогонь, розтопити масло.
5. Смажити цибулю 5 хвилин — до золотистого кольору.
6. Натерти сир в дрібну стружку.
7. Молоко налити в окремий сотейник, додати сир, помістити на тихий вогонь на 7 хвилин, помішуючи, щоб сир розплавився — молоко не повинно закипіти.
8. Креветки почистити, обполоснути в холодній воді.
9. Додати в каструлю з картоплею креветки, молочно-сирну суміш, обсмажену цибулю, сіль, перець, дочекатися закипання, 5 хвилин тримати на тихому вогні.
10. Петрушку вимити, листя відокремити від стебел.
11. Розлитий по чашках суп прикрасити листям петрушки.

Суп з креветками і грибами

продукти
Креветки — 100 грам
печериці — 250 грам
картопля — 3 бульби
морква — штука
ріпчаста цибуля — 1 голова
плавлений сирок — 100 грам
рослинна олія — 50 мілілітрів
сіль — половина чайної ложки
перець — 3 горошини
мелена паприка — на кінчику ножа

як варити суп з креветками і грибами
1. Печериці обполоснути в прохолодній воді, нарізати квадратиками товщиною 1 сантиметр.
2. Налити рослинне масло в глибокий сотейник, помістити на середній вогонь, смажити гриби 10 хвилин.
3. Залити гриби 1,5 літрами холодної води, тушкувати на тихому вогні 20 хвилин; кришка повинна бути закрита.
4. Морквину почистити, нашаткувати тонкою соломкою довжиною 2 сантиметри.
5. Почистити цибулю, нарізати тонкими півкільцями.
6. На сковорідку налити рослинне масло, розігріти на середньому вогні до утворення бульбашок.
7. Смажити цибулю 3 хвилини до золотистого кольору.
8. Додати в сковорідку моркву, паприку, смажити ще 5 хвилин.
9. Креветки почистити, помити в прохолодній воді.
10. На окрему сковорідку налити рослинне масло, помістити на середній вогонь, смажити креветки 3 хвилини. 11. Картоплю почистити від шкірки, нарізати смужками довжиною 3 сантиметри, товщиною 0,5 сантиметра.
12. Покласти в сотейник з грибами обсмажені моркву і цибулю, картоплю, плавлений сир, перець, сіль, тримати на середньому вогні 20 хвилин.
13. Додати в суп обсмажені креветки, тримати на конфорці ще 7 хвилин.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?