Як смачно варити фетучіні в вершках
знадобляться — фетучіні, вода, вершки, сіль, вершкове масло, сир
на 2 порції
зварити 100 грам сухих фетучіні, відкинути на друшляк.
вершки 20% — 100 мілілітрів влити в каструлю і нагріти на тихому вогні. Коли підігріються, викласти шматок вершкового масла — грам 30.
за смаком додати в соус тертий сир або додати плавлений, посолити і розмішати.
викласти варені фетучіні в соус, вимкнути вогонь і перемішати.
фетучіні з грибами
продукти
на 4 порції
фетучіні — 200 грам
гриби
лісові свіжі або заморожені — 300 грам
грибний бульйон — половина склянки
сир « Пармезан» — 200 грам
шинка — 150 грам
вершки 20% — половина склянки
борошно — 1 столова ложка
італійські приправи сушені — 1 столова ложка
вершкове масло — 100 грам
Як готувати фетучіні з грибами
1. Фетучіні зварити.
2. Гриби зварити, посолити.
3. На сковорідку викласти вершкове масло, поставити на вогонь і розтопити масло протягом 3 хвилин.
4. Всипати борошно, перемішати, посолити, влити вершки і грибний бульйон, ще раз перемішати.
5. Шинку нарізати тонкими скибочками, потім поперек на вузькі смужки.
6. Викласти гриби, шинку, фетучіні і додати італійські приправи.
7. Перемішати фетучіні з грибами і гріти 3 хвилини.
8. При подачі фетучіні з грибами посипати тертим пармезаном.