⏰ скільки варити фетучіні - рецепт, правила варіння, точний час, в яку воду класти і що зробити, щоб не злиплися

Скільки варити фетучіні?

05:00
1. Налити в каструлю воду в співвідношенні 1: 10-на 100 грам фетучіні 1 літр води.
2. Поставити каструлю на вогонь, після закипання посолити воду, додати 1 столову ложку рослинної олії.
3. Викласти в воду фетучіні і варити 10 хвилин.
4. Викласти макарони в друшляк, дати стекти воді.
ваші фетучіні готові!

Як смачно варити фетучіні в вершках

знадобляться — фетучіні, вода, вершки, сіль, вершкове масло, сир

на 2 порції

зварити 100 грам сухих фетучіні, відкинути на друшляк.

вершки 20% — 100 мілілітрів влити в каструлю і нагріти на тихому вогні. Коли підігріються, викласти шматок вершкового масла — грам 30.
за смаком додати в соус тертий сир або додати плавлений, посолити і розмішати.

викласти варені фетучіні в соус, вимкнути вогонь і перемішати.

фетучіні з грибами

продукти
на 4 порції
фетучіні — 200 грам
гриби лісові свіжі або заморожені — 300 грам
грибний бульйон — половина склянки
сир « Пармезан» — 200 грам
шинка — 150 грам
вершки 20% — половина склянки
борошно — 1 столова ложка
італійські приправи сушені — 1 столова ложка
вершкове масло — 100 грам

Як готувати фетучіні з грибами
1. Фетучіні зварити.
2. Гриби зварити, посолити.
3. На сковорідку викласти вершкове масло, поставити на вогонь і розтопити масло протягом 3 хвилин.
4. Всипати борошно, перемішати, посолити, влити вершки і грибний бульйон, ще раз перемішати.
5. Шинку нарізати тонкими скибочками, потім поперек на вузькі смужки.
6. Викласти гриби, шинку, фетучіні і додати італійські приправи.
7. Перемішати фетучіні з грибами і гріти 3 хвилини.
8. При подачі фетучіні з грибами посипати тертим пармезаном.

поділитися з друзями
Рейтинг
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Сколько варить?