⏰ як варити ріпу і скільки часу - правильний спосіб простими словами

Скільки варити Ріпу?

20:00
Ріпу варити 20 хвилин в підсоленій воді. В мультиварці ріпу варити 30 хвилин в режимі "Варка на пару".

Як варити Ріпу

знадобляться — ріпа, вода

Підготовка ріпи для варіння
1. Ріпу грунтовно промити під холодною водою.
2. Очистити коренеплоди від хвостиків і шкірки і знову обполоснути.

Як варити ріпу в каструлі
1. Наповнити каструлю водою до половини обсягу і закип'ятити.
2. Опустити ріпу в окріп і варити цілком на помірному вогні 25 хвилин. Якщо перед варінням порізати ріпу на кубики або кружечки, то приготування займе 15 хвилин.
готовність плода перевірити виделкою — вона повинна вільно входити в Ріпу.

Як варити ріпу в пароварці
1. Налити води в спеціальну ємність пароварки і дати закипіти.
2. Укласти коренеплоди цілком в нижню парову кошик.
3. Варити Ріпу під кришкою до розм'якшення протягом 20 хвилин.
4. Відварений коренеплід очистити від шкірки, порізати на шматочки, при необхідності додати спеції і гарячим подавати до столу.

парена ріпа

продукти
ріпа — 3 штуки
сіль — 1 чайна ложка
Вода — 5 столових ложок.

рецепт пареної ріпи
Ріпу помити, почистити, нарізати кружечками завтовшки півсантиметра, кожен з них натерти сіллю. Скласти ріпу в каструльку (в ідеалі — глиняний горщик) з 5 столовими ложками води, парити в духовці 1 годину з щільно закритою кришкою. Парену Ріпу подавати з маслом, медом, сметаною, гірчицею, часником або на хлібі. Подавати із задоволенням! :)

Як зварити суп з ріпою

що потрібно для супу з баранини
Баранина (філейна частина) — 500 грам
ріпа — 500 грам
морква і картопля — 2-3 штуки
помідор — 3 штуки
Цибуля ріпчаста — 3-4 штуки
червоний перець — 1 штуки
болгарський перець — 1 штуки
лавровий лист — за смаком
чорний перець — 1 чайна ложка
Зарчава — на кінчику ножа

Як варити суп з ріпи
1. Викласти баранину в каструлю, залити водою, поставити варитися.
2. Ріпу почистити і нарізати кубиками.
3. Моркву почистити і порізати кружальцями.
4. Викласти ріпу і моркву до баранини.
5. Цибулю почистити і порізати.
6. Солодкий перець очистити від насіння і нарізати.
7. Помідори нарізати кубиками.
8. Лук, солодкий перець і помідори викласти в каструлю.
9. Посолити суп і додати спеції.
10. Варити суп протягом 1 години на слабкому вогні, прикривши кришкою.
11. Картоплю почистити і порізати, додати в суп.
12. Зарчаву додати за смаком.
13. Варити суп 15 хвилин під кришкою.
14. Вийняти баранину, нарізати і повернути в суп.

як смачно приготувати Ріпу дитині

продукти
ріпа — 1 кілограм
чорнослив — 200 грам
Молоко 2,5% — 1,5 склянки
цукор — 30 грам
масло вершкове — 30 грам
борошно — 30 грам

як зварити ріпу з чорносливом для дітей
1. Промити кілограм ріпи, видалити хвостики і шкірку і порізати на невеликі шматочки.
2. Скласти коренеплоди в каструлю, залити окропом і витримати 5 хвилин. Оброблена таким чином ріпа не буде гірчити.
3. Поставити каструлю з ріпою на помірний вогонь, відварити до розм'якшення і відкинути на друшляк.
4. Вимити 200 грам чорносливу і вийняти кісточки.
5. Обсмажити в товстостінній каструлі 30 грам борошна з 30 грамами вершкового масла.
6. Влити в борошно 1,5 склянки молока, швидко розмішати дерев'яною лопатою і дати закипіти.
7. Акуратно викласти в молоко відварну ріпу, чорнослив, всипати 30 грам цукрового піску, знову дати закипіти і варити ще 5 хвилин.

подавати ріпу з чорносливом в гарячому вигляді.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?