як варити юшку з коропа
продукти
Риба — 1 риба, близько кілограма
Лук — 1 голова
картопля — 4 середніх картоплини
морква — 1 штука
Манка — 1 столова ложка
рослинна олія — 2 столові ложки
кріп, петрушка — на 20 грам
чорний мелений перець — пів чайної ложки
лавровий лист — пара листочків
сіль, гвоздика — за смаком
як варити юшку з коропа
коропа очистити від луски, розрізати уздовж черевце і випатрати, промити і нарізати на порційні шматки. З голів вийняти зябра.
коропа викласти в каструлю, залити холодною водою, посолити і поперчити. Цибулю і моркву почистити, викласти в суп, варити 40 хвилин. Потім бульйон процідити і повернути в каструлю, голову видалити, м'ясо повернути в бульйон. Моркву натерти на крупній тертці і повернути в бульйон.
почистити і порізати картоплю, додати в юшку, варити 15 хвилин до готовності картоплі. За 5 хвилин до закінчення варіння додати манку.
подавати, посипавши рубаною зеленню.
як смачно зварити коропа
продукти
Карп — 1 риба
вершкове масло — столова ложка
Лук — 2 голови
Петрушка — 2 кореня
морква — 2 штуки
огірковий розсіл — півсклянки
Мед — 1 столова ложка
сіль, перець — за смаком
Як зварити коропа
коропа почистити і випатрати, нарізати порційними шматками, видалити кістки. Неглибоку вузьку каструльку змастити вершковим маслом, викласти шматки риби. Цибулю і моркву почистити і нарізати, викласти зверху коропа. Додати петрушку і спеції. У чверті склянки води розбавити мед, додати до риби, залити розсолом і варити 20 хвилин. Подавати рибу з вареними овочами і рубаною зеленню.