⏰ чому яловичий язик варять цілком.

Чому яловичий язик варять цілком?

10:00
час читання —2   хв.

навіть якщо мова дуже великий, намагаються відшукати настільки велику каструлю, щоб він помістився в неї цілком. Чому? Шкурка мови стримує соки, і після варіння мову залишається дуже м'яким і соковитим. А ось якщо розрізати мову на частини, то структура порушиться і мову після варіння може бути сухуватим.

варити яловичий язик цілком або розрізати на шматочки — вибір робиться і на основі рецепта. На закуску і для запікання вкрай важливо, щоб мова була цілим, так як рецепт включає в себе подачу красиво нарізаного мови. А ось якщо мова кладеться в салат, то можна нарізати шматочки на частини.

поділитися з друзями
Рейтинг
(поки оцінок немає )
Сколько варить?